2777
2789
عنوان

شیو دختر سیزده سال

465 بازدید | 40 پست

خواهرم ۱۳ سالشه و میخاد موهاشو بزنه موهامون خونوادگی زیاده و خانواده اوکی دادم

من خودم از اول ژیلت میزدم ولی چون اولین بارشه بهش پیشنهاد ندادم چون میزنه خودشو پاره پوره میکنه خودمم گاهی اوقات حواسم نباشه به باد میرم چه برسه ب اون

کرم موبر و پودر هم نزدم تاحالا کمک بدین

اگه یکی رو گفتید اسمشم بگید و قیمت مناسب اقتصادی باشه لطفا

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

هیدرودرم بهتر از بقیه پودر موبر هاست اما از این شیور جدیدا واسش بخر

مو بدن میخاد بزنه نه صورت

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط این بهش بگو اگه جاهایی از بدنت پرزی هست موهاشو نزنه پشمالوتر میشه 

من بچه لودم زانوم مو نداشت ولی ژیلت کشیدم الان زانوم موداره 

خخخخ اخه کی دیدین زانوش مو بزنه خخخخ

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
فقط این بهش بگو اگه جاهایی از بدنت پرزی هست موهاشو نزنه پشمالوتر میشه من بچه لودم زانوم مو نداشت ولی ...

من خودم زانوم مو داره

لیزر بهترینشه

نمیخایم ببریم لیزر 🤣😭

کرم موبر رینبو عالیه هم به مرور موها رو نازک می‌کنه مدل سبز پُمپیش

بعد اثر داره؟ طریقه مصرفش چجوریه چند دقیقه میزاری؟ حساسیت که نمیده؟