2777
2789
عنوان

دلم گرفته

180 بازدید | 27 پست

ازین زندگی خودمو رها کرده بودم رفتم یه شهر دیگه کار پیدا کردم

اونجا نامزد کردم و اومدم شهر خودمون گفت نمیخوام خوابگاه بمونی

حالا که عقد کردم باهاش آقا قهرقهرو از آب دراومده

یک ماهه قهره 

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا چرا اینجورین?( اقایونو میگم)

والا اینقد زیادن 

باور کن میترسم ازین جدا بشم برم با یکی دیگه اونم همینجوری باشه

یا عیب بدتر داشته باشه

😔

والا اینقد زیادن باور کن میترسم ازین جدا بشم برم با یکی دیگه اونم همینجوری باشهیا عیب بدتر داشته باش ...

هووووف

ازهمین ترسیدم ک میخام برگردم ب مردی ک ازش فراری بودم،میگم برم برای همین تلاش کنم تاباز یکی دیگ رو واردزندگیم کنم

باید قبل هر چیز طرفو کامل بشناسین

نمیدونم والا بعضیا تا بع  ازدواج خودشونو نشون نمیدن یه بار اقایی ازم شماره خواست منم دادم اول بارمم بود شماره داده بودم فرداش گفت بیا بریم و ..........تا گفتم واسه این لجن بازیات خواستی ؟گفت نمیای تمام بعد از اون گفتم سر و ته همشون بلانسبت یه گوهن

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شما جدا شدی

توافق کردیم حتی جلسه هارو رفتم یک هفته ب طلاق پشیمون شدم بخاطریک سری مسائل،الانم۲ماهه منتظرم ک بیاددنبالم منم دارم حرص میخورم ک چقدبی عرضس ک نمیتونه ب خانوادش بگه من زنمومیخام🤦‍♀️

پس آدم چیکار کنه اگه هم بخوای تا آخر مجرد بمونی اونم مشکلات خودشو داره

الان خودمم پشیمونم میگم کاش یه نفر بود واقعا پشت و پناهم باشه چون خانوادم نمک رو زخمن ولی اونطرفم اقایون کلا با زنشونم خوب نیستن

توافق کردیم حتی جلسه هارو رفتم یک هفته ب طلاق پشیمون شدم بخاطریک سری مسائل،الانم۲ماهه منتظرم ک بیادد ...

میشه بپرسم چرا پشیمون شدین

و اینکه اونم اخلاقای بد داره؟

الان خودمم پشیمونم میگم کاش یه نفر بود واقعا پشت و پناهم باشه چون خانوادم نمک رو زخمن ولی اونطرفم اق ...

من با مامانم همیشه تو دعواییم

باید مستقل بشم چه تنهایی چه با همین برم زیر یه سقف

ولی کاش اخلاقاش خوب بود بچه نبود