2777
2789

مثلا تو جمع صبر نمیکنه بزرگتر ها اول غذا بکشن بعد اون یا اینکه تند تند غذا میخوره کلا دورش کثیف میشه یا پنج شش تا قاشق رو پشت سر هم میخوره بعد ی لیوانم آب میخوره انقدر عصبی میشم من همش بهش میگم ولی جوابمو نمیده گوش نمیکنه قبلا خیلی رعایت میکرد تازگی ها اینطوری شده ۱۱ سالشه لجبازی میکنه پرخاش میکنه 

..

استرس و اضطراب داره

ببریدش پیش روانشناس کودک، جدی میگم

اگر توی خونه داره میبینه فرهنگ درست غذا خوردن رو، قبلا هم خودش بلد بوده، ولی الان اینجوری نیست و پرخاشگر هم شده، از علائم اضطرابه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره زیاد حساس نباش. اینا اقتضای سنش و به خصوص دوره حساس نوجوانیه. سعی کن زیاد بهش سخت نگیرید و فقط گاهی اوقات با لحن خوب و موقعیت مناسب یه سری چیزا رو بهش تذکر بدی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نوجوون شده و تو سن نوجوونی خیلی باید صبورتر بشی ....

با زبون نرم بگو قربونت برم معدت درد میگیره مامان ....اصلا اب روی غذا سمه نباید بخوری .بعدم زیاد اذیتش نکن خودش خوب میشه ....ناخوداگاه ب سنی میرسه ک ظرافت و ناز چاشنی رفتارش میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
استرس و اضطراب دارهببریدش پیش روانشناس کودک، جدی میگماگر توی خونه داره میبینه فرهنگ درست غذا خوردن ر ...

درسته تازگی ها اینطوری شده 

اخه استرس برای چی ما که آرومیم 

فقط جدیدا من و شوهرم به شدت دعوا میکنم فکر کنم تقصیر ماست

..
عیب نداره زیاد حساس نباش. اینا اقتضای سنش و به خصوص دوره حساس نوجوانیه. سعی کن زیاد بهش سخت نگیرید و ...

من همیشه با مهربونی باهاش حرف میزنم جدیدا اینطوری شده

..

از خونه خودتون شروع کن وقتی تو جمع نیستین بهش یاد بده 

البته اینجور ک میگی تذکر دیگ فایده نداره 

بقیه خانواده و خودتون این موضوع رو رعایت کنن تا ببینه یاد بگیره مثلا سر سفره این اول بزرگتر ک حتما پدرشه غذا تعارف کنین بکشه یه جور غیر مستقیم یادش بدین 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نوجوون شده و تو سن نوجوونی خیلی باید صبورتر بشی ....با زبون نرم بگو قربونت برم معدت درد میگیره مامان ...

بله ولی من خیلی حساسم رو این چیزا از اول یادش دادم الان که رعایت نمیکنه اعصابم داغون میشه ولی با این حال با مهربونی باهاش صحبت میکنم

..
درسته تازگی ها اینطوری شده اخه استرس برای چی ما که آرومیم فقط جدیدا من و شوهرم به شدت دعوا میکنم فکر ...

شما که نمیتونی تشخیص بدی منبع استرس بچه چیه، روانشناس باید بگه

به این نیست که بگی ما آرومیم

اگر دعوا میکنید پس همچین آرومم نیستید، خیلی موثره

شاید مسئله توی مدرسه‌ست

یا هر چیز دیگه

فقط سریع ببریدش نمونه روش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از خونه خودتون شروع کن وقتی تو جمع نیستین بهش یاد بده البته اینجور ک میگی تذکر دیگ فایده نداره بقیه ...

همیشه رعایت کردیم جدیدا اینطوری شده اصلا حرفای مارو گوش نمیده 

..