مثلا تو جمع صبر نمیکنه بزرگتر ها اول غذا بکشن بعد اون یا اینکه تند تند غذا میخوره کلا دورش کثیف میشه یا پنج شش تا قاشق رو پشت سر هم میخوره بعد ی لیوانم آب میخوره انقدر عصبی میشم من همش بهش میگم ولی جوابمو نمیده گوش نمیکنه قبلا خیلی رعایت میکرد تازگی ها اینطوری شده ۱۱ سالشه لجبازی میکنه پرخاش میکنه
اگر توی خونه داره میبینه فرهنگ درست غذا خوردن رو، قبلا هم خودش بلد بوده، ولی الان اینجوری نیست و پرخاشگر هم شده، از علائم اضطرابه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عیب نداره زیاد حساس نباش. اینا اقتضای سنش و به خصوص دوره حساس نوجوانیه. سعی کن زیاد بهش سخت نگیرید و فقط گاهی اوقات با لحن خوب و موقعیت مناسب یه سری چیزا رو بهش تذکر بدی
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
از خونه خودتون شروع کن وقتی تو جمع نیستین بهش یاد بده
البته اینجور ک میگی تذکر دیگ فایده نداره
بقیه خانواده و خودتون این موضوع رو رعایت کنن تا ببینه یاد بگیره مثلا سر سفره این اول بزرگتر ک حتما پدرشه غذا تعارف کنین بکشه یه جور غیر مستقیم یادش بدین
درسته تازگی ها اینطوری شده اخه استرس برای چی ما که آرومیم فقط جدیدا من و شوهرم به شدت دعوا میکنم فکر ...
شما که نمیتونی تشخیص بدی منبع استرس بچه چیه، روانشناس باید بگه
به این نیست که بگی ما آرومیم
اگر دعوا میکنید پس همچین آرومم نیستید، خیلی موثره
شاید مسئله توی مدرسهست
یا هر چیز دیگه
فقط سریع ببریدش نمونه روش
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی