2777
2789
عنوان

برای زایمان می خوام برم‌ یک شهر دیگه زشته که مادر شوهرم نبرم و نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 18 پست

بهش اطلاع بده که با مادرت می ری. 

حالا چرا به شهر دیگه؟ 

اونجا خونه دارید؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد

خوب مشهد زایمان کنی، فرداش که از بیمارستان مرخص شدی بری هتل؟؟ 

مگه میشه؟ تازه زایمان کردی و با اون شرایط هیچ جا راحت تر از خونهٔ خودت یا مادرت نیست! 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم‌ سو تفاهم‌ نشه ها قصد جسارت ندارم به کسی اما کی گفته هر کی تو نی نی سایته صلاحیت نظر دادن داره خیلی از آدما خیلی بی تجربه تر از اون چیزین که شما فکرشو می‌کنی حرفاشونم از رو بی تجربگیه نکه بد تو رو بخوان به خیال خودشون می خوان کمک کنن اما دوستیشون دوستی خاله خرسس. شما با ادم عاقل تری تو این زمینه صحبت کن و مشورت بگیر کسی که بهت ثابت شده این ادم سیاست و عقل و شعور و تجربه کافی رو داره 

اگرم همچین ادمی تو اطرافیانت نیست 

با عقل خودت جلو برو تو مادر شوهرتو بهتر میشناسی باهاش زندگی کردی نسبت به شناختت ببین کاری که می‌خوای بکنی درسته پیامداش چیه اگه با خودت این رفتار بشه چطور برخورد می‌کنی