2777
2789

دیشب گذاشتم حالا الان اینجارو باز کردم چقدر چرت گفتن بعضیا بهم 

بعد تازه وقتی راجب چیزی اطلاع ندارن بهتره حرف نزنن 

چرا طرف خودش موظف میدونه نظر بده وقتی نمیدونه قیمت خونه دربستی تو تهران رو

من یه کلمه گفتم یه خونرو ۸۰۰ ماهی ۲۴ تومن دادیم 

قیمتش تقریبا همینه حتی تا ۱ تومن جا داشته رهن 

وای هر کی ریپلای زده بود مارو کرده بود ظالم و مستاجر بدبخت که نه باید مفت داد کمک کرد🤣

کمتر بپوشید بخورید خونه بخرید که انتظار نداشته باشید خونه مفت و مجانی جایی بدن بهتون 

قطعا اونی که داره خیلی بابت داشته هاش تلاش کرده

بعضیا انتظار دارن عشق و حالشون بکنن با پولشون از اون سمت صاحب خونه بگه عزیزم شما هر چی دوست داشتی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر خونه ای قیمتی داره مسلما شهر بزرگ با شهر کوچیک قیمت یکی نیست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

وای من الان داشتم تاپیکو میخوندم چقد گیر داده بودن نمیدونم تو اونی یا نه 

بابا تو تهران خیلی گرونه 

خونه هفتادمتری تو جنوب شهر ۳۰۰ رهن ۱۲ کرایشه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

به هرحال انسانیتم آرزوستای که دستت میرسد کاری بکن....

اونیک می‌ره همچین خونه ای میشینه قطعا داره دیگ وگرنه آدم اندازه جیبش یکاری انجام میده غیر اینه؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وای من الان داشتم تاپیکو میخوندم چقد گیر داده بودن نمیدونم تو اونی یا نه بابا تو تهران خیلی گرونه خو ...

اره کامنت من بود اصلا نمیدونستم بخدا انقدر عجیبه واسه بقیه 

طرف بزن تو دیوار متوجه قیمت میشه ها نمیدونم مقاومتشون واسه چیه 

اون تلاشی که بابای من واسه زندگیش کرده یکیشون ۱۰ درصد نکردن حالا اومدن واسه ما درس زندگی میدن😂

منم از مستاجر ۱۵ میگیرم یه بار اینجا گفتم پریدن بهم دیگه تو این تاپیکا شرکت نمیکنم کسی که نداره دنبا ...

منم غلط کردم واقعا الان اومدم ۱۰۰ تا لایک و ریپلای بود همش نوشته بودن چقدر ظالم بدبخت اونا 

این مدت انقد از دست مستاجر بیشعورمون کشیدیم که دیگه از نظرم هیچ کسی لایق لطف و مهربونی و کم کردن هزینه و این چیزا نیست

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

ولشون کن حرف میزنن یه سری . خب طرف مال داره نمیخواد مفت بده . میتونن جای پایین تر بگیرن

والا طرف خودش با پولش عشق و حالش میکنه آخر میان ناله صاحب خونه پول میگیره 

بعد به قول شما خونه ارزون تر هست ما خودمون ۹۰ خورده ای تقریبا نوساز تو همون محل ۱ تومن اینا دادیم