2777
2789
عنوان

دندان پزشکی تعهدی اردبیل

86 بازدید | 12 پست

سلام دوستان بنظرتون با رتبه 3759دندانپزشکی تعهدی اردبیل قبول میشم ظرفیتش امسال 14نفره در حالی که سالهای قبل یه نفر بود خودمم بومی اردبیلم

خیلی استرس دارم 

سال های قبل یه نفر نبود همین ۴۰۲ هفت نفر بود

من مال 1403رو نگاه کردم یه نفر بود مشاوره انتخاب رشته ام گفت امسال از همه سالها بیشتر بوده

منظورم تعهدی وزارت بهداشته که میگم 1403ینفر بوده فکر کنم فراجا خیلی بیشتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقه دو باشی احتمالش هست کاش پزشکی هم میزدی

اره رتبه منطقه دومه پزشکی و دارو هم زدم ولی قبل همشون دندان تعهدیوزدم پزشکی روزانه ام کل کشورو زدم دارو روزانه ام تقریبا کل کشورو زدم از اونطرف پزشکی شهریه پردازم زدم اردبیل و پزشکی تعهدی اردبیلم زدم خدا کنه مردود نشم

اره رتبه منطقه دومه پزشکی و دارو هم زدم ولی قبل همشون دندان تعهدیوزدم پزشکی روزانه ام کل کشورو زدم د ...

مردود نمیشی مطمئنا صد در صد پزشکی تعهدی رو قبولی ولی دندون رو مطمئن نیستم ممکنه نیاری آزاد اردبیل هم اگه زدی احتمالش زیاده بیاری

مردود نمیشی مطمئنا صد در صد پزشکی تعهدی رو قبولی ولی دندون رو مطمئن نیستم ممکنه نیاری آزاد اردبیل هم ...

پزشکی پردیسو زدم نه ازادو

با اینحال امیدوارم که به پزشکی تعهدی نرسه باز که برسه هم اوکیه

پزشکی پردیسو زدم نه ازادوبا اینحال امیدوارم که به پزشکی تعهدی نرسه باز که برسه هم اوکیه

انشالله میاری اگه اردبیل پزشکی آوردی سوال داشتی خوشحال میشم کمکت کنم گلی

انشالله میاری اگه اردبیل پزشکی آوردی سوال داشتی خوشحال میشم کمکت کنم گلی

شما دانشجوی پزشکی اردبیل هستین?از شهریه های پردیس خبر دارین?چون مشاورم گفت ممکنه پردیس اردبیل بیارم 

شما دانشجوی پزشکی اردبیل هستین?از شهریه های پردیس خبر دارین?چون مشاورم گفت ممکنه پردیس اردبیل بیارم

بله...الان که سال سومیم زیاد نیست فک کنم درحد ۱۰-۱۵ شایدم نزدیک بیست رفته رفته زیاد میشه

بله...الان که سال سومیم زیاد نیست فک کنم درحد ۱۰-۱۵ شایدم نزدیک بیست رفته رفته زیاد میشه

نمیدونم هرکی یه چیزی میگه یکی میگفت 110میلیونه یکی میگفت 60میلیونه 

تو سال های پایین نه اینطور نیست آزاد گرونتره همون اول سی چهل تومن میدن

اره به منم همینو گفتن منم ازادو نزدم فقط پردیسو زدم 

ممنونم از پاسخهاتون واقعا کمک کننده بود💫