2777
2789
عنوان

خوش استایلا یه لحظه لطفا🙂

170 بازدید | 9 پست

خانوما با کت فوتر یقه انگلیسی چی سر میکنین 

من همیشه کلاه داشتم الان میخوام جایی برم که یکم باید رسمی تر باشه 

زیریشم بادی مشکیه یقه اسکی

مینی اسکارف ببندم؟یاشال🚶🚶

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

شال بهتره به نظرم

چون یقه اش ضخیمه فک میکنم یجوری میشه زیرشال اخه شایدم چون تاحالا نپوشیدم نمیدونم...

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاه ، مینی اسکاف 

ولی من خودم همیشه شال میپوشم ( پره های  شال رو عقب می‌اندازم)

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

کلاه ، مینی اسکاف ولی من خودم همیشه شال میپوشم ( پره های شال رو عقب می‌اندازم)

اها من نگران همون یقه ام زیر شال اخه پشت کتمم یقه داره وضخیمه پارچه اش

بعضی مدلا از جلو شروع میشه یقه شون  نمیدونم منظورمو درست رسوندم یانه

شال ببند ببین شال رو از دور گردنت ببند حالت یقه ای بعد اون قسمت بلند رو از داخل شال یه دور رد کن خیل ...

متوجه نشدم🥲عکس ندارین

نه اگه اینستا داری بزن میاره ایده زیاده

مرسی جانم