2777
2789
عنوان

بابام میگه قدت کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با مفهوم ژن درست اشنا نشدیقرار نیست ژنو حتما از پدر یا مادر بگیرنممکنه یه ژن توی بدن پدر یا ما ...

خیلی هم میشناسم ژن رو کامل بلدشم میدونم عزیزم حتی دایی و عموشم کوتاه هستن اما خودش بلنده یا مثلا پدرش بلنده مادرشم بلنده اما خودش کوتاهه فامیلاشونم متوسط من ی دوست  داشتم دبستان کوتاه بود اومد متوسطه در کنارش والیبال جودو رفت قدش بلند شد نه اینکه 99 درصد شاید 30 درصد نهایت 40 درصد مگه میشه یکی ورزش نکنه غذا خوب نخوره دارو هایی مثل زینک و اینا نخوره قدش بلند بشه ی دفعه من خودمو بگم مامان و بابام معمولی هستن اما خودم به نسبت ی دختر قد بلند حساب میشم با اینکه عمه هام کوتاهن خاله هام معمولی هستن عموم معمولیه بابا بزرگا هم معمولی هستن!!

به بابات بگو این دست شما بودن ن من

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست