خواهرم ۱۶سالشه قدش ۱۶۲ من ۱۸سالمه ۱۵۸ و از لحاظ قیافه واقعا دوتامون خوشگلیم حتی کسی میبینمون میگه دوقلویید بعد داشتم موهامو اتو میکردم بابام برگشت گفت نگار قدش کوتاهه باید ورزش میکرد و فلان بلندتر میشد منم گفتم به ورزش نیست بعد اینکه من یکسالو تیسن ورزش میکردم چیزی ندیدن و اینکه خودمم دوس دارم قدم ژنتیکه شما همتون کوتاهین طرف پدری دختر عموهام حتی از من کوتاه ترن پدرمم ۱۷۲قدشه مادرمم ۱۶۸ بعد میگه به ورزشه فلان نگین الان قدش بلندا گفتم به طرف مادری رفته اونا همه دختراشون زیر ۱۷۰نیستن پسراشون ۱۹۰ منم به شما رفتم
کی گفته 99 درصد ژنه؟؟!!ما تو فامیل داریم پدر و مادرش کوتاه خودش 190 قدش
عزیزم با مفهوم ژن درست اشنا نشدی
قرار نیست ژنو حتما از پدر یا مادر بگیرن
ممکنه یه ژن توی بدن پدر یا مادر نفهته باشه از پدربزرگ مادربزرگ یا حتی پدر و مادرشون یا حتی جدشون، که توی خودشون نهفتست ولی توی بچه بروز پیدا میکنه و ژن قوی تری میشه
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
😂میگه فردا مسخرت نکنن تو جامعه گفتم مگه چپ و چولم مسخرم کنن
آره ، ببین آدم های قد بلند واقعا خوشگل و خوش استیلن ، ولی اگه خوشگل باشی اصلا قد زیاد تاثیر نداره🌷
مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......