2777
2789
عنوان

بابام میگه قدت کوتاهه

576 بازدید | 61 پست

خواهرم ۱۶سالشه قدش ۱۶۲ من ۱۸سالمه ۱۵۸  و از لحاظ قیافه واقعا دوتامون خوشگلیم حتی کسی میبینمون میگه دوقلویید بعد داشتم موهامو اتو میکردم بابام برگشت گفت نگار قدش کوتاهه باید ورزش میکرد و فلان بلندتر میشد منم گفتم به ورزش نیست بعد اینکه من یکسالو تیسن ورزش میکردم چیزی ندیدن و اینکه خودمم دوس دارم قدم ژنتیکه شما همتون کوتاهین طرف پدری دختر عموهام حتی از من کوتاه ترن پدرمم ۱۷۲قدشه مادرمم ۱۶۸ بعد میگه به ورزشه فلان نگین الان قدش بلندا گفتم به طرف مادری رفته اونا همه دختراشون زیر ۱۷۰نیستن پسراشون ۱۹۰ منم به شما رفتم 

زورم میبره اینجوری میگن عصبی شدم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چی گفته بنده خدا انقد عصبی شدی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چقدر توضیح دادی به بابات .‌یک کلمه گفته قدت کوتاه دختر جان.پشیمونش کردی ‌

میگفتی  قد هر بچه مجذور قد پدر و مادر شهه تامامم  .‌

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان من قدم ۱۷۱ ، ۱۷۲ عه.کجا رو گرفتم ؟؟؟؟😑😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

من 163 هستم بابام میگه کوتاهم با خودم میگم نردبون شدم دیگه😂

😐همون والا زن باید ظریف باشه چیه نردبون و چاق

بعد گفت برو باشگاه گفتم من پول کرایه ماشین ندارم برم تا دانشگاه شما بزور میدید میخوا ماهی یک میلیون پول باشگاهو بدید و لاغر میشم من همین الانشم کمبود وزن دارم😐😂 وزنم ۴۸