گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
در ضمن اسم خدا رو نیار زن هرزه و کثیف هربلایی سرت بیاد حقته.میفهمی حقته بی شرافت
🙈 عزیزم،گلم ارومتر، ریلکس تر
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
به نظر من تهدیدش کن که ازش شکایت میکنی. به اندازه کافی هم مدرک جمع کن که اگر خواستی پلیس رو در جریان بذاری چیزی دستت باشه. شماره ات رو هم در اولین فرصت عوض کن. به شوهرت هم ندا بده که از نگاههای این مرده خوشت نمیاد و بدچشمه و ... تا کم کم رابطش رو کم کنه.