2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست

دوست شوهرم بود قبل ازدواجم ولی بعد ازدواجمون خیلی با شوهرم صمیمی شد رفت و امد پیدا کرد تو خونه ام هر چی به شوهرم گفتم با این نگرد نیارش خونه گوش نمیده

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شوهرم بود قبل ازدواجم ولی بعد ازدواجمون خیلی با شوهرم صمیمی شد رفت و امد پیدا کرد تو خونه ام هر ...

یعنی با دوستِ دوست پسرت مزدوجیدی؟

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
دوست شوهرم بود قبل ازدواجم ولی بعد ازدواجمون خیلی با شوهرم صمیمی شد رفت و امد پیدا کرد تو خونه ام هر ...

پس اینجا باید گفت خود کرده را تدبیر نیست😊

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

شماهمونی نیستی که تاپیک زدی امروز بایکی ازهمکارام دوست شدم و عاشقش شدم؟ 

شایدم من اسمتو اشتباه گرفتم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

اول عضویتت رو خوش آمد میگم

دوم برو سراغ پلیس اونجا بخواه که شوهرت چیزی نفهمه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

دوست شوهرت بود یا دوسپسرت؟!!یعنی وقتی ازدواج کردی رفیقش شدی!!پس نمیشه دوس پسرت میشه دوست بعد شوهرت!!!چقدر دوست دوست قاطی شد😂

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

[QUOTE=56830889]دوست شوهرم بود قبل ازدواجم ولی بعد ازدواجمون خیلی با شوهرم صمیمی شد رفت و امد پیدا کرد تو خونه ام هر ...[/QUOT

بس که به شوهرت گفتی با این نگرد ،نیارش خونه چون من عاشقش میشم،رابطه برقرار میکنم/جنبـــــــــــــــــــــــــــه ندارم.گوش نداده که

حرص نخور.تقصیر وقاحت تو نیس تقصیر شوهرته

از تو و همه خیانتکارا متنفرم

خدا عذابت کنه