2777
2789

دوستااااان 

یه پسری هست که حدودا 2 سال از من بزرگتره

آشنا 

ولی کلا خیلیم همدیگرو ندیدیم و باهم خیلیم هم کلام نشدیم 

و من جوررررری عاشق این پسر شدم(برای چهار سال)که حتی الان دلم میخواد گریه کنم😭😭😭😭😭خیلیییی سخته نمیتونم اصلااااا تمرکز کنم چیزی بخونم یا ببینم کدام فکرم درگیر شده کالا آرزوی زندگیمه اصلا تمام رویا پردازیمه توروخدا بگید چبکار کنم نمیتونم اینقدر عاشق ینفر باشم....دلم میخواد بمیرم چرا اینقدر دوسش دارم خدایا 

با اجازه استارتر :)بچها میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه کارم راه بیوفته؟ لایک کنید براتون ص ...

زدم میشه شما هم یه سر به تایپیک اخرم بزنی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش چیزی جز بدبختی نیس 

آخرش میشی یکی مث من که نه غرور براش موند نه عزت 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

🤔یکی از دلایل این شدت از عشق و عطشی ک داری تجربه میکنی، امکان داره به این دلیل باشه ک چندان باهاش در ارتباط نیستی. ینی چی؟ ینی خیلی چیزها در مورد اخلاق و رفتارش نمیدونی، و اون خلا ها رو با تصورات خودت پر کردی یه ادم خیلی ارمانی و کامل برا خودت درست کردی