2777
2789
عنوان

اینقدر عاشقش شدم که از خودم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست
خیلیییی ناراحتم اصلا....همسایمون بودن از بچگی یه حس وحشتناک عمیق داشتم بهش

من خودم تجربه داشتم از بچگی عاشق پسر خالم بودم ۵ سال تمام به مرور از ذهنم رفت میدونی اون حسی که تو زمان بچگی داشتی واقعا تا آخر عمر یادت نمیره ولی کمتر میشه میتونی عادت کنی و کنار بیای من برای خودم تو ذهنم یه آدم دیگه ساخته بودم بعد ایده آل هامو بهش نسبت میدادم فهمیدم اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست ولی بازم یک حسی دارم بهش 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

چه نسبتی دارید باهم؟مطمئنی اسمش عشق؟ من خودم دخترم ولی ببین ما دخترا خیلی خیال‌پردازیم شاید راجع به ...

از عشق هم اونور‌تر خیلی خیلی خیلی عاشقشم اصلا نمیدونم چرا اینطوری شدم😭باورت میشه وقتی یه پسری رو میبینم اصلا نمیتونم نگاه کنم بهشون ولی مدام به خودش فکر میکنم یجورایی یه تعهدی دارم بهش درحالی که هیچوقت باهاش دوست نبودم 

دوست داداشمم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر که نباید عاشق بشه. وقتی دختری رو کم نازش رو بکشن کم به وجه دخترونش برسه مثل پسرا عاشق میشه. سعی کن بیشتر دختر باشی. لباسا و آرایش قشنگ تو خونه داشته باش. کارای دخترونه بکن. صورتی باش. برای خودت ارزش قائل شو. این پسران که باید در فراغ دخترا بسوزن نه دخترا

از عشق هم اونور‌تر خیلی خیلی خیلی عاشقشم اصلا نمیدونم چرا اینطوری شدم😭باورت میشه وقتی یه پسری رو می ...

ای بابا

گفتم شاید سنت کم باشه رفتم چک کردم دیدم زدی ۲۳

اون چند سالشه؟

یبار منم مثه تو از یکی خوشم میومد دیوونه وار

همش توی ذهنم درباره ش رویاپردازی میکردم و داستان میساختم

نمیتونستم درس بخونم،برم سره کار

چندباری اینجا درموردش گفتم توی تاپیکای کاربرا درباره ی همین موضوع عاشق شدن و کراش داشتنو فلان

چند تا از کاربرا بهم گفتن که ممکنه اونی که تو توی ذهنت ازش ساختی با اونی که واقعا هست فرق داشته باشه

و واقعا بهم ثابت شد

یه مسئله پیش اومد و اون روی واقعیشو نشون داد

دیگه کم کم سرد شدم و اون حسه حالا چیزی جز تنفر نیست

پس بیخیالش شو

ما آدمی که دوستش داریم درباره ش جوری فکر میکنیم که دوست داریم باشه

و چون ازش چیزی نمیدونیم،حتی اگه بدی داشته باشه،نمیتونیم تصورش کنیم،چه برسه قبولش کنیم،میزنیم تو فازه انکار

در صورتی که شاید طرف به خوبی که ما ازش انتظار داریم نباشه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
یبار منم مثه تو از یکی خوشم میومد دیوونه وارهمش توی ذهنم درباره ش رویاپردازی میکردم و داستان میساختم ...

دست خودم نیست نمیتونم اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم 

دست خودم نیست نمیتونم اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم

یکم بگذره خودت متوجه میشی و از این حست دست میکشی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒