2777
2789

یه گوشت در باشه یکیش دروازه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
به نظرم فکرشم نکن منم بخوام فکر کنم خونه وماشین واثاث خونمم باید میفروختم تو کوچه میخوابیدم ،بنده خد ...

این دربه دریش و مستاجریش  بده.. الان طلاهای که جمع کردم هم قیمت خونه ام شده... میتونم یه واحد ۲ خواب یه محل دیگه بخرم خودم برم اونجا ..اینو بدم مستاجر.. اما میدونی طمع نمیزاره طلاها رو بفروشم ملک بخرم.. بچه هام زیر ۵ سالن همش میگن چرا خونه کوچیکه. طلا رو نگه دارم به نظرت؟ تا کی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دربه دریش و مستاجریش بده.. الان طلاهای که جمع کردم هم قیمت خونه ام شده... میتونم یه واحد ۲ خواب ...

تا بچه سنش کمه آشیانت رو درست کن حتی وام بده محل بهتر بروبزرگ بشن محله براشون مهم میشه مدرسه ای که میرن همسر ایندشون فقط خودتو ببر محله بهتر  جات اگر خوبه بشین فعلا رشد رو طلاست مسکن به نظرم تا دوسال دیگه ام رشدی به اون صورت نداره بازار مملکت ما ریسکیه شایدم کلا برعکس شد ولی همه تخم مرغاتو تو یه سبد نزاردو ماه دیگه بازم طلاگرون تر میشه اگر توافقی بشه وحشتناک میاد پایین

تا بچه سنش کمه آشیانت رو درست کن حتی وام بده محل بهتر بروبزرگ بشن محله براشون مهم میشه مدرسه ای که م ...

اگر بخوام محله بهتر برم باید این خونه ای که توشم هم بفروشم پس... که فروشم نمیره اصن