2777
2789

چون با خونم گرم زیادی هم نمیشه خرید . عید ۳۵۰ گرم میشد الان ۱۵۰ گرم   خنده داره میترسم سال بعد ۱۰ گرم بتونم بخرم با خونم... ولی جدی شاید امروز فردا فروش بره ... چقدر احتمال ریزش هست؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیییچ کس نمیتونه دقیق بهت بگه ازمون و خطاس

پس ریسک نکن 

خونه نفروش طلا بخر

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

عزیزم کسی طلا میخره ومیفروشه ازپول مازاد یا درآمد ماهیانه برای حفظ ارزش پول فقط ادمای بیسواد سقف زندگیشونو میفروشن میگیرن دستشون  طلا هرچقدرم گرون بشه ارزشش به اندازه سقف خونت نیست پول اضافه داری طلا کن مثلا من ماهانه پول خوبی دستم میاد ولی طلا نمیتونم بخرم پول کلاس وکتاب ونیازهای بچه های جوونم میکنم وبه چشم سرمایه گزاری رو بچم میبینم تا مثلا یه سکه کوچولو ته کمدم  خونه دارم ماشینم دارم وبرام اولویت نداره خونم بزرگ تر کنم ولی بچه هام در بهترین سنشون عقب بیفتند

عزیزم کسی طلا میخره ومیفروشه ازپول مازاد یا درآمد ماهیانه برای حفظ ارزش پول فقط ادمای بیسواد سقف زند ...

اخه اگه عید یا پارسال می‌فروختم الان ۲ تا واحد میشد بخرم

معمولا طلا میفروشن که خونه بخرن. اگه خونه دیگه ای نداری ریسک نکن.

من نخوردم نپوشیدم طلا جمع کردم شوهرم میگه بده به نام خودم ملک بخرم... این خونه هم که توشم از مجردی مال خودمه.. دوس دارم طلا کنم خودش بره کرایه کنه

به نظرم فکرشم نکن منم بخوام فکر کنم خونه وماشین واثاث خونمم باید میفروختم تو کوچه میخوابیدم ،بنده خدا کلی اجرت ومالیات باید بدی بزنه بیادپایین در به درمیشی فکرکن چند ماه دیگه بره بالاتر اصلا طلاهات وبفروش تضمین میکنی جنگ نشه،صلح بشه،حسابا مشکل پیدا نکنه،اینترنت قطع نشه

من نخوردم نپوشیدم طلا جمع کردم شوهرم میگه بده به نام خودم ملک بخرم... این خونه هم که توشم از مجردی م ...

گول مردا رو نخورید تو قرن ۲۱ قدرت نه گفتن ندارید هنوز اسیر مرداتونید اصلا چرا باید بدونه چی داری خونتو بدی اون بعد بیای اینجا راهکار بخوای که چه کار کنی قراره دعوا بشه همین اول دعوا کن مالتو به نام خودت نگه دار حداقل اعصابت فقط رفته نه مال وزندگیت