2777
2789
عنوان

تب ناشی از عفونت زنانه بیایید کمک

57 بازدید | 9 پست

خانوما من الان متوجه شدم یکیست هموراژیک ۷دارم

و علاوه بر اون علائم عفونت قارچی

دکتر زنانم گفت دهانه رحمت یکم ملتهب شده

الان تب و لرزی که دارم بنظرتون بخاطر شرایط عفونت و کیسته؟ چون علائم سرماخوردگی ندارم

با ادامه درمان بنظرتون تب لرز رفع میشه؟ یا برم امپول و سرم تب بر بزنم؟ 

ممکن به خاطر عفونت باشه

پنیرک بجوشون، ۴۵دقیقه، روزی ۲لیوان بخور، سرده با یک چیز گرم بخور

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب بر که استفاده کن، استامیونفن بخور

ولی علت ایجاد تب هم باید رفع کنی، چون عفونتت شدید شده که حتی تب ایجاد کرده

خودتو با اب و نمک بشور، پماد استفاده کن، بهداشت رعایت کن، دارو هم اگه لازمه به دکتر بگو بهت بده

حتما باید بری دکتر و درمان بشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ممکن به خاطر عفونت باشهپنیرک بجوشون، ۴۵دقیقه، روزی ۲لیوان بخور، سرده با یک چیز گرم بخور

گل پنیرک دم کنه هم کافیه، مثل چای دم کنه و بخوره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
گل پنیرک دم کنه هم کافیه، مثل چای دم کنه و بخوره

دکتر به من گفتند ۴۵ دقیقه بجوشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

کسی با عفونت واژن خیلی راحت تب نمیکنه مشکلت حاده وخطرناک باید بری پزشک تب که شوخی نیست استامینوفن بخوری سرکوبش کنی باید عفونت درمان بشه وعلتش پیدا بشه نیاز به تزریق داری