2777
2789
عنوان

بارداری پسر

259 بازدید | 41 پست

سلام عزیزان. من خداراشکر یه گل دختر دارم که تموم جونمه. اما خودتون زنید میدونید دیگه . امان از حرف مفت زن های فامیل .  خواهرشوهرم سه تا پسر داره همش میزنه توی سر من.  از طرفی شوهرمم خیلی پسر دوست داره .دلم میخواد بچه دومم پسر باشه. اگه کسی تجربه ای از تغذیه یا دارویی داره بهم بگه ممنون میشم 

دنبال روش ای وی اف و اینا نیستم . چون از دکترم پرسیدم گفت هزینه اش 60میلیونه و تازه تضمینی هم نیس. چند نفر هم اینجا گفته بودن که انجام دادن ولی نتیجه نداده 

پس روش طبیعی مثل تغذیه اگه بلدین بگین 

ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیرم عاشق پسره 

خانواده همسرمم که پسر پرست 

حالا نمیدونم واقعا چیکار کنم برای بار اول میخوام اقدام کنم 

میگن گرمس جات خوبه منم چن ماهی هس همیشه خرما میخوربم گردو و شیره و نمیدونم از اینچیزا

اول که باید خدا بدع بهت، دومروز تخمک گذاریت اقدام کنرابطه عمییق معمولا شنیدم داگی میگن عمیق ترهزن ‌م ...

عه من شنیدم که زن اول ارضا بشه .... چرا پس بر عکسه نظر شما 

بعد اینکه من پریود منظمی ندارم سه چهار روز اینور اونور میشه ۲۲ ام پریود شدم حالا روز تخمک گذاریم کی میشه ؟ 

آی وی اف مگه برای تعیین جنسیت انجام نمیدن صد در صد؟

نه صد در صدی نیست. دکتر من که بچه اولمو برام به دلیل آورده . گفت قبلش باید فرم پر کنی امضا بدی که اگه نگرفت مسیولیتش با خودته و هزینه عودت نمیشه 

منم همیرم عاشق پسره خانواده همسرمم که پسر پرست حالا نمیدونم واقعا چیکار کنم برای بار اول میخوام اقدا ...

شوهرت بیشتر باید بخوره تو هرروز سبزیجات وفلفل دلمه ای بخور 

از کیت تخمک گذاری استفاده کن قبل نزدیکی هم واژنتو با جوش شیرین شستشو بده

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴