2777
2789
عنوان

بارداری پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 41 پست
کانال خوبیه قطعا به درد خیلیا میخوره . اگه بتونید اینجا از لینکتون عکس بذارین که هرکسی نیاز داره بتو ...

نمی‌دونم چرا پیامتون نمیاد برای من

خودمم هم درخواست میزنم، می‌نویسه شما قبلاً فرستادید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‍ ❇️تعیین جنسیت جنین تعیین زمان تخمک گذاریدانستن زمان تخمک گذاری تا ۹۹ درصد شما را به جنسیت دلخواهتا ...

بدون کیت هم میشه زمان تخمک گذاری رو فهمید من اصلا تا حالا کیت استفاده نکردم ندیدم چیه اصلا 

من ۲۲ م هر ماه پریود میشم و اینکه پریودم منظم نیس دو سه روزی اینور اونور میشه البته . میگن روز ۱۴ سیکل درسته ؟ 

کانال خوبیه قطعا به درد خیلیا میخوره . اگه بتونید اینجا از لینکتون عکس بذارین که هرکسی نیاز داره بتو ...

راستش می‌خوام در آینده پولیس کنم

چندتا کانال درست کردم

تخمدان پلی کیستیک 

سبک زندگی و

تعیین جنسیت

در آینده احتمالا مطب بزنم 

سلام دوستان ی خانومی هست ک ماما قدیمی و هر کی از اطرافیان رفته پیشش نتیجه گرفته برای پسر داروهای مخصوص خودشو میده میفرسته سونو گرافی دقیقا بهت میگ کی میتونی اقدام کنی منم الان دارم دارو مصرف میکنم آبان ماه اقدام دارم انشالله ب امید خدا پنج نفر از اطرافیان خودم رفتن پیششون و بهت اطمینان ۱۰۰ درصد میده