الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ک کل مدرسه باهام بدن نمیدونم چرا هیچ نمیشناسم شون کار ب کسی ندارم هرجا رد میشم ی اکیپ آروم درمورد حرف میزنن بعد نگا میکنن ادمو
🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
باید جوری بزنی که آسیب بهشون نرسه ولی ازت بترسن . یه سوسک مصنوعی داشته باشی کافیه . ولی خیلی طبیعی باشه . برای اینکه فکر کنن واقعیه بزاریش تو مشما . نخ ببندی بهش . چه فکرهای مسخره ولی کاربردی ای به ذهنمون میاد
خب ببین کلا میخوان به شوخی تحقیرم کنم دوبرابر خودشون میزارم روش تحویلشون میدم خیلی بدم میاد کسی به اسم شوخی ادمو مسخره کنه مثلا خانوم دوست شوهرم بیخودی اصن من کارش نداشتم شروع کرد که قد بلندا عقل ندارن بعد من قدم بلنده گفتم کسی این حرفو میزنی که قدش ۱۴۰و کفش پاشنه دار میپوشه قدش بلند شه پس اگه قد بلند بده پاشنه دار نپوس به خنده مثل خودش گفتم
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار