2777
2789
عنوان

کسایی که اهل دعوا هستن☠️☠️

107 بازدید | 14 پست

تو مدرسه اگر چیزی شد و حتی به شوخی توهین کنن بهم چه کنم ؟ 

قبلا سکوت میکردم الان میخوام خودی نشون بدم 

تا جرعت نکنن پرو نشن 

کلا تاکتیک دعوا تیکه و .... یادم بدید کم نیاوردن و اینا 

اگه خوشتون نمیاد از تاپیک برید 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

من ک کلا نمیتونم ساکت بمونم شوهرم اوایل میگف از خودت دفاع کن الان انقد می‌شورم میزارم کنار همش استرس داره دعوا نشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نهایت احترام و جدیت رفتار کن

ینی چطوری

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

من ک کلا نمیتونم ساکت بمونم شوهرم اوایل میگف از خودت دفاع کن الان انقد می‌شورم میزارم کنار همش استرس ...

😂😂

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

من ک کل مدرسه باهام بدن نمیدونم چرا هیچ نمیشناسم شون کار ب کسی ندارم هرجا رد میشم ی اکیپ آروم درمورد حرف میزنن بعد نگا میکنن ادمو

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

من ک کلا نمیتونم ساکت بمونم شوهرم اوایل میگف از خودت دفاع کن الان انقد می‌شورم میزارم کنار همش استرس ...

یآدم بده🥺🥺

ینی چطوری

یعنی فک کن یکی یه فحشی داد ، پاشو سر پا اروم اروم برو سمتش با این قیافه : 😐 بگو درست صحبت کن 

دیگه بعدش بستگی داره اون چی بگه

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-ff4351ae98dd1.jpg

باید جوری بزنی که آسیب بهشون نرسه ولی ازت بترسن . یه سوسک مصنوعی داشته باشی کافیه . ولی خیلی طبیعی باشه . برای اینکه فکر کنن واقعیه بزاریش تو مشما . نخ ببندی بهش . چه فکرهای مسخره ولی کاربردی ای به ذهنمون میاد ‌ 

باید جوری بزنی که آسیب بهشون نرسه ولی ازت بترسن . یه سوسک مصنوعی داشته باشی کافیه . ولی خیلی طبیعی ب ...

چی چی نزنی مردمو

دیه گرونه ها🤣

یه دفعه دیدی یه چیزیش شد خر بیار باقالی بار کن

سوسک مصنوعی هم قابل تشخصیه 

خب آدما وقتی عصبی میشن از قیافشون معلومه فقط باید جدی باشی

چی چی نزنی مردمودیه گرونه ها🤣یه دفعه دیدی یه چیزیش شد خر بیار باقالی بار کنسوسک مصنوعی هم قابل تشخص ...

میشه جوری زد که چیزیش نشه . من اینقدر مشما فریزر پر از آب کردم کوبیدم تو سر همکلاسیام . زدم ولی آسیب نرسوندم . مشمای آب که خطر نداره . 

یآدم بده🥺🥺

خب ببین کلا می‌خوان به شوخی تحقیرم کنم دوبرابر خودشون میزارم روش تحویلشون میدم خیلی بدم میاد کسی به اسم شوخی ادمو مسخره کنه مثلا خانوم دوست شوهرم بیخودی اصن من کارش نداشتم شروع کرد که قد بلندا عقل ندارن بعد من قدم بلنده گفتم کسی این حرفو میزنی که قدش ۱۴۰و کفش پاشنه دار می‌پوشه قدش بلند شه پس اگه قد بلند بده پاشنه دار نپوس به خنده مثل خودش گفتم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار