2777
2789

سوال! 

من با دوستم بیرون بودم. بعد شوهرش اومد رسید به ما. بعد این خانم سوار ماشین شد رفت منو گذاشت رفت. منم البته گفتم خودم میرم گفت باشه برو. بعد هم میگه من گفتم تو سختت نباشه. 

یا اصرار کرد به من یه روز دیگه بیا بریم فلان جا. 

من از کارم زدم باهاش رفتم بیرون. بعد شوهرش زنگ زد بیا فلان جا دعوتیم. بعد منو وسط همون جا ول کرد رفت با شوهرش. انگار من اصرار کردم بیا بریم بیرون. 

بله البته الویت شوهر آدمه. ولی شعور داشتن و رفتار اجتماعی هم چیز خوبیه

یا مورد دیگه اینکه شوهر یه بنده خدایی رفته بود سفر سوغاتی آورده بود برای همه. بعد این خانم میگفت نه همش برا خودمه(از اونجا فهمیدم برا بقیه هم هست، چون به تعداد بقیه سوغاتی ها تکراری بودن) 

یا یکبار هم من کارم گیر افتاده بود ماشین نداشتم و باید می رفتم جایی، گفتم منو ببرید والا کارتون ندارم میرم اون گوشه ها کار خودم برسم. شما هم تفریح کنید، دختره گفت نه نمی بریمت.

بعد هم زنگ زد به شوهرش گفت فلانی(یعنی من) نمیاد، میگه راحت نیست😂😂😂

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار آدم فضایی شکار کردن

خنده دارش این بود بهم گفت بعدا شوهرم میگه چرا دوستت رو وسط خیابون ول کردی رفتی 😂

شوهره خداشه. اگه اینو نمی گفت، خانم کلا براش مهم نبود

طرفدار حق و عقلانیت💙 

یه قسمت هایی از حرفت درسته یه قسمت هاییشم بنظرم توقع زیادیه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

حس عدم اعتماد توهم توطئه 

به نظرم دوستیتو محدود کن 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
بیخیال گلم منم هیچوقت دوستامو جایی نمیبرم اما بریم بیرون از قبل با همسرم هماهنگ میکنم برنامه هامو و ...

نه ایشون کاراش هر دم بیلی هست. هر موقع عشقش بکشه، شوشو جان نباشه یادش میفته دوستش هم هست

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بیخیال....زندگی خودتو بکن .الان یجوری شده که به هیچکس اعتماد نمیکنن و میترسن شوهرشونو بدزدن....قدیم همه میگفتن می‌خندیدن.زنو مرد یکی بودن.خیانت و دورویی و فساد وزیاده خواهی نبود