2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین خیلی میترسم

680 بازدید | 53 پست

تنهام. سرما خوردم تا صبح نخابیدم انقد گریه چشام کاسه خونه. مامان اینا رفتن جایی تا شب نیستن پنیک دارم میشم میترسم وقتی تنهام اتفاقای بدی بیوفته 

دارم دیوونه مبشم چیکار کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیقا چرا باید گریه کنی؟

سرماخوردگی ترس داره آیا؟

الانم ک اول صبحِ تا شب خیلی مونده 

اگ پول دستته پاشو صبحونه بخور لباساتو بپوش برو بیمارستان آمپول بزن و برگرد خونه

درها رو هم قفل کن و بخواب

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

انقد گریه کزدم بدنم بی جونه😔 نمیتونم قفل کردم

گریه چ دردی دوا میکنه.

پاشو چای یا دم نوشی دم کن . با ی تیکه نون و مربایی پنیری چیزی بخور . تلوزیون نگا کن یا یه دعای عهد بذار تو خونه پخش بشه .کلی حال و هوات. عوض میشه . بعدم بگیر بخاب . 

هرچقد ب خودت سخت بگیری فقط باعث میشه حالت بد بشه و انرژیت تحلیل بره .فایده نداره که

الان دقیقا چرا باید گریه کنی؟سرماخوردگی ترس داره آیا؟الانم ک اول صبحِ تا شب خیلی مونده اگ پول دستته ...

نه سرماخوردگی ترس نداره از این میترسم تنهام اتفاقی بیوفتههه 😭