2777
2789
عنوان

وای خدا مامانم چقدر سادس

207 بازدید | 23 پست

بابام قبل عید فوت کرده بعد هنوز تازه حقوق مامانم وصل شده.از بیمه  بهش زنگ زدن مخشو شستن که مستمری نمی‌گیری و فلان اینم ترسیده  فک‌کرده حقوقی چیزی قط میکنن. گفته الآن نمیتونم با گوشیم کارت به کارت کنم اونم گفته منتظر میمونم بری عابر .اینم بدو بدو رفته تا سر خیابون نیم ساعت  طول کشیده  بره کارت به کارت کنه طرف همینجوری پشت خط مونده ..بعد یه بار ۴/۵ گرفته ازش ..به بارم ۹ تومان ...بعد گفته این بیمه کشوری هست و فلان ..بعد که پولو زده زنگ زده به من آره اینجوری کردم  ...یعنی کلی حرص خوردم از دست کارش ۱۳ تومان پول الکی داده رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن بگو اینا کلاهبرداریه لطفا دیگه اینکارو‌نکن... یا یه سیمکارت جدید بگیر ببر بنداز گوشیش احتمالش کمه یه دزد جدید پیداش کنه..

یا دست مامانتو بگیر ببر کلانتری بگو این اتفاق افتاده و شکایت دارین یکیار کامانت ببینه توی کلانتری هم میگن کلاهبرداریه دیگه بیخیال میشه

کلاه بردار بودن؟

نمی‌دونم شماره شخصی هست زنگ میزنم جواب نمیدن..میگن بیمه کشوری هست و فلان برای همه چی استفاده میشه ..میگم مامان اگه بیمه بود می‌گفت بیا دفتر 

شکایت کنین 

طرف مدرکی نداره که بخاطر چیزی پول پرداخت کرده باشین، طبق قانون ازش پس میگیرن.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃