2821
2789
عنوان

ب نوزادم دیگ حسی ندارم

222 بازدید | 20 پست

ماه اخر بارداری خیلی سنگین شدم ولی گفتم اشکال نداره بزار بچم بیاد سزارین شدم و درد بخیه هام منو کشت گفتم اشکالی نداره الان ی هفتس پدرم سر شیر دادن در اومده اول شیر نمیومد الان ک میاد ی سینه زخمش خوبه یکی هنوز زخمه اونی ک زخمه امروز ورم کرده زیر بغلم و حسابی درد میکنه بیشتر از پنج دقیقه نمیتونم ب بچه شیر بدم باهاش با هر مکش پدرم در میاد از اینور میترسم ک خوب شیر نخوره هر سری بیشتر از پونزده دقیقه نمیتونم ب بچه شیر بدم کلافه شدم خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یا کمک نداری 

یا دچار افسردگی هستی 

اولا درد بخیه سزارین فقط یه شیاف لازم داره و کلا تموم تموم میشه..

شیر دادن هم از شیر خودت بزن سر سینه 

یا روغن حیوونی

یا پماد شقاق سینه

میتونی شیر خشک کمکی هم بدی یا کلا شیر خشک

مسئله اینقدر بزرگ نیست والا ماهم زایمان کردیم ...

حالا اول فکر کردم بچه رفلاکس و کولیک داره ک درگیرش هستی بهم ریختی

چه رود نسبت به بچت بی احساس شدی همه مادرهای اینهارو کشیدن

بی حس نشدم کلافم کسی درکم نمیکنه همه مامانم میگ فقط ناله میکنی وقتی هزارتا درد دارم چجوری شاد نشون بدم خودمد

شما یا کمک نداری یا دچار افسردگی هستی اولا درد بخیه سزارین فقط یه شیاف لازم داره و کلا تموم تموم میش ...

همین دیگ حتما باید ادم سرطان بگیره ک ناراحت باشه 

شما یا کمک نداری یا دچار افسردگی هستی اولا درد بخیه سزارین فقط یه شیاف لازم داره و کلا تموم تموم میش ...

خانم من تا سه روز اول مثل فلجا بودم مگ چقدر میخواد ادم شیاف بزاره حتی شورتمم بقیه پام میکردن تازه یکی دو روزه یکم بهتر شدم 

زخم سینه هم الان چند روزه دارم شیر میزنم پماد میزنم یکی خوب شده یکی هنوزه همون یکی امروز تورم پیدا کرده درد میکنه بچه هم راضی نمیشه مکش بزنه خیلی الان من دو سه ماه جز درد هیچی ندیدم حق ندارم حال روحیم بد باشه ینی

بی حس نشدم کلافم کسی درکم نمیکنه همه مامانم میگ فقط ناله میکنی وقتی هزارتا درد دارم چجوری شاد نشون ب ...

منم از درد سزارین تا یه هفته بعصی وفتها جیغ میکشیدم ولی سعی کن عشقت رو نسبت به بچه زیاد کنی تا تحمل سختی ها برات اسون بشه

خانم من تا سه روز اول مثل فلجا بودم مگ چقدر میخواد ادم شیاف بزاره حتی شورتمم بقیه پام میکردن تازه یک ...

شیاف هر 8 ساعت بزاری هیچ دردی حس نمیکنی 

والا در این حد غر زدن نداره

منم بچه اولمه تازه زایمان کردم 

شما افسرده گی بعد زایمان گرفتی سعی کن حال خودتو خوب کنیشیرم بهش شیر خشک کمکی بده همه اینام میگدرع یک ...

اره خیلی حالم گرفتس با اینکه محبت میبینم از همسرم ولی ی دل مردگی دارم انگار

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز