2777
2789
عنوان

شما از عمل های زیبای خوشتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 28 پست
مبارکه عزیز انشاالله اونی که میخوای میشه نگران نباش

فدات هستی عکسشو بزارم؟

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بزار ببینم

فرستادم عزیزم

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
اره بزار ببینم

عکس بلافاصله بعد ازعملع

نیس گل

گفته بزودی منتشرمیشه

عه شبیه بینی منه کدوم دکتر عمل کرده؟

واقعا؟ولی الان نوکش ورم داره،این عکس داخل اتاق عمله،من تهران ترمیم کردم عزیزم

واقعا؟ولی الان نوکش ورم داره،این عکس داخل اتاق عمله،من تهران ترمیم کردم عزیزم

اشکال نداره 

من بینیم نوکش انقدر گرد شده بود بعد یجوری شده بود شبیه پینوکیو خخخخ بعد ورمش خوابید 

منم تهران عمل کردم پیش احسان شفیعی

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔