من اصلا خوشم نمیاد فقط از تزریق ژل فقط خوشم میاد چون در بافت طبیعی بدن کلاژن و اب وجود داره و کار خیلی تهاجمی نیست که برش داشته باشه و میشه مثله مجسمه ساز به بدن فرم داد
ولی بقیه عملا به نظرم زشتن تاحالا کسی دیدین با عمل خیلی خوشگل بشه؟ خوشگل نچرال که نمیشن همون پلنگای میشن که ازشون زیاد هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
منم خوشم نمیاد به نظرم همه چی طبیعیش بهتر و زیباتره. ولی از حق نگذریم دیدم کسایی رو که بعد عمل زیبا شدن و خیلی غیر طبیعی هم نبوده اما تعدادشون زیاد نیست
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
اخه بینی عملی دیکه خیلی خط کشی صافه هیچ ادمی به صورت نچرال انقدر صاف سوف نیست و از نظرم یه حالت غیر طبیعی داره ادم یکم نقص داشته باشه بیشتر حس انسان بودن میده دخترا شبیح عروسک میکنن خودشون رو همه
من خوشم نمیاد. حتی از عمل بینی یا نیمسیسی تزریق ژل
چون هرجور باشه بازم مصنوعی بنظر میرسه
مگر کسی واقعا ایرادی داشته باشه که عمل کنه
وگرنه واقعا همهچی همونجور که هست قشنگه
Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطهای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسانها طلوع کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
من ترمیم بودم الان تقریبا نزدیک 9ماهه عمل کردم،ولی ورم داره بخصوص قسمت نوک بینی ،بیشتر به گوشتی میخورد،ولی ن گوشتی خیلی زیاد،میترسم همینجور بمونه
مال منم یه مدت نوک بینیم خیلیییی گرد بود ورم داشت بعد خوب شد عزیز بعضیا تا یکسال و نیمم ورم دارن مخص ...
مرسی عزیزم انشالله من برج 10میشه 1سالع که عمل کردم،ازنیم رخ راضیم قوزشو که رو مخم بود برداشته با افتادگیش