2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد با هم سحر خیز بشیم❓

146 بازدید | 25 پست

من دوست دارم صبح ها قبل از اذان بلند شم

خیلی به اون تایم بین اذان با شروع روز نیاز دارم❤️

گفتن هم نداره که منظورم صرفا خانم هاست

چه جالب من سحر خیزم ولی نه اون تایم  6 و 7 پا میشم 

ولی بدم نمیاد  زودترم پاشم دوست دارم 

من میام 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب من سحر خیزم ولی نه اون تایم 6 و 7 پا میشم ولی بدم نمیاد زودترم پاشم دوست دارم من میام

چه خوب عزیزم❤️حتما برای شما که خودتون ۶-۷ بیدار میشین سحر خیزی راحت تره

به نظرم بیاین یه مدت همینحا باشیم شاید دوستان دیکه ای هم مشتاق بودن و پیدا شدن و گروهمون پر انکیزه تر شد

بعدش اگه ادامه دار شد بریم یه اپلیکیشن 

چه خوب عزیزم❤️حتما برای شما که خودتون ۶-۷ بیدار میشین سحر خیزی راحت ترهبه نظرم بیاین یه مدت همینحا ب ...

باشه عزیزم  خیلی خوبه

من یکم فراموشکارم  شبا کاش به هم یادآوری کنیم 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

فکر کنم‌۴_۴:۳۰ خوب باشهموافقین؟اونایی که سحر خیزن خیلی روزشون برکت بیشتری دارهمن خودمم ی دوره ای امت ...

آره واقعا موافقم 

من همیشه تایم کم میارم در طی روز  از بس مشغله دارم

واقعا نیاز دارم بهش

آره حتمامن حدودای نه میام یاداوری میکنم🌷🌷

عالی💕🤗🥰🫂

آره حتمامن حدودای نه میام یاداوری میکنم🌷🌷

سلام یادآوری نکردیا🤪😅 یکدفعه یادم افتاد

صبح اگر بیدار شدم یه سلام میدم بهت 

شب خوش فعلا

سلام یادآوری نکردیا🤪😅 یکدفعه یادم افتادصبح اگر بیدار شدم یه سلام میدم بهت شب خوش فعلا

سلام عزیزم❤️ببخشید کلی کار سرم ریخت هی عقب افتاد❤️پیام میدم بهتون صبح ان شالله

سلام یادآوری نکردیا🤪😅 یکدفعه یادم افتادصبح اگر بیدار شدم یه سلام میدم بهت شب خوش فعلا

سلام عزیم

صبحتون بخیر

من قبراق و سرحال بیدارم رفتم سراغ بزنامه هام❤️

شما چطور؟؟

سلام عزیمصبحتون بخیرمن قبراق و سرحال بیدارم رفتم سراغ بزنامه هام❤️شما چطور؟؟

سلام عزیزم من تازه الان بیدار شدم💕🤗🥰 

صبحت به خیر و شادی