2777
2789
عنوان

واقعاً اینایی که برای ظاهرت بهت متلک میندازن خیلی‌ بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 146 پست
رفته بودم درمانگاه آلرژی کردم حالم بده صدام در نمیاد طرف تو اون وضع به اندامم متلک میندازه و این اول ...

تپلی؟ میگفتی نونمو تو میدی ؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون مدت بیماریم اشدید شده بود صورتم پف داشت و مثلا اینکه چشمام ریز بودن رو مسخره کرد یا پف صورتم ...

هم مریض بودی هم حرف کشیدی؟ مثل خودم🫂 کاش جواب میدادیم انقدر نمیسوختیم

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم رسیدگی به خودمون هم خوبه مثلا چاقی رو میشه حل کنیم مراقبت از پوستمون و حتی لهجمون

و هیچکدوم اینا به بقیه مربوط نیست 

و هیچکس هم نیاز به گوه خور نداره 

اگر کسی خوشش نیاد از مسئله ای خودش تاجایی که ممکنه برای تغییرش تلاش میکنه 

و اگر هم خوشش بیاد هم که دوست داره اون ویژگی رو 

و فقط همین مهمه 

این کاربری دومم هست 

عزیزم رسیدگی به خودمون هم خوبه مثلا چاقی رو میشه حل کنیم مراقبت از پوستمون و حتی لهجمون

۳۰ درصد چاقی ها بخاطر بیماری بوجود میان و گاهی درمان ناپذیرند

همه وضعشون یکی نیست و تا وقتی پزشک نباشی حق اظهار نظر الکی در باره مردم نداری

دلش نخواد پس نرمال نیست دیگه باید رو خودش کار کنه

شاید به خاطر مریضی ظاهرش جوری باشه

الان تو داری از کسایی که تیکه میندازن و باعث حال خرابی بقیه میشن دفاع میکنی

پس تو هم فرقی با اونا نداری

عزیزم

باید بگم که همه ادمای چاق تلاش های زیادی برای لاغر شدن کردن 

همه ی آدم های جوشدار برای پوستشون تلاش کردن 

ولی جواب نداد 

پس بهتر کاسه داغ تر از اش نشیم هر کسی بیشتر از همه خودشو دوست دار و بعد از اون پدر مادری دار که باز بیشتر از بقیه دوسش دارن  و هستن که بهش یادآوری کنن 

پس دخالت توی مسائل خصوص دیگران اسمش دلسوزی نیست 

خب شاید واقعا بیماری خاصی داشته باشه ما‌که حق نداریم کسیو قضاوت کنیم چون کار درستی نیست

من اصلا کاری به اون اشخاص ندارم تایید هم نکردم 

اما خب یه نفر که وزنش زیاده اگه روش غذا خوردنش رو اصلاح نکنه و ادامه بده همچنان ،خودش ضرر میکنه و ارادش به مرور ضعیف تر میشه 

من میگم نشینید تا یکی ایراد بگیره  ناراحت بشیم تا جایی که میشه به خودمون اهمیت بدیم 

هم مریض بودی هم حرف کشیدی؟ مثل خودم🫂 کاش جواب میدادیم انقدر نمیسوختیم

من انقد حالم بد بود که نمیفهمیدم چی میگه خواهرمواومد بهم گفت چرا این چیزا رو به گفت چیزی بهش نگفتی

هرچند یبار خودم نبودم دوباره این حرفا رو زده انگار و خواهرموتا خورده کتک زده اونو

ولی خب خیلی ناراحت شدم از دستش

الان که حالم بهتره چهره م خیلی بهتر شده یجوری بهم می‌چسبه انگار اون نبود که اینا رو بهم گفته

یا میگه چرا طوری رفتار میکنی که انگار میخوای فاصله بگیری 

من اصلا کاری به اون اشخاص ندارم تایید هم نکردم اما خب یه نفر که وزنش زیاده اگه روش غذا خوردنش رو اصل ...

بعضی چیزا رو نمیشه برطرف کرد . طرف دویست کیلو هم باشه کسی حق ایراد گیری نداره جز پزشکش

من اصلا کاری به اون اشخاص ندارم تایید هم نکردم اما خب یه نفر که وزنش زیاده اگه روش غذا خوردنش رو اصل ...

خب مثلا یه نفر هم که لاغر بشه از مریضی یا هر دلیلی یا مثلا طرف واقعا بیماری داره نمیتونه لاغر کنه به هر طریقی یا داره لاغر میکنه بازم تو اون بازه زمانی یکی هست‌که مسخرش کنه