2777
2789

اشکال نداره ما هم معمولا موجودی بانکی برامون مهمه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

حالا چه دستشون میرسه چه نمیرسه، پسرا معمولا زن قد کوتاه دوست دارن

چون خودشون کوتاهن 

نمیشه که زنشون ازشون بلند تر باشه دروغ میگن دوست داریم😉

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد ۱۸۶ پز نیست سبک زندگیمه

اگه واقعا این قدی کارت سخت شد ازکجا میخای ی پسر بالای 186پیدا کنی😭😂البته پسرا خیلی چیز خاصی نیستما که بودنشون مهم باشه ولی سوال شد برام 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
پسرهای قد کوتاه دختر کوتاه دوست دارن

کلن پسرای ایران غالبا دو متر نیستن که زن دومتری داشته باشن

هلنده مگه، واسه همین دخترای کوچولو دوست دارن

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

سلیقه ایه  نمیشه کلی گفت ، اون خانم واقعا بد حرف زد گف قد بلندا در حسرت شوهر میسوزن و...

وگرنه من خودم 173 نامزدم 188  همه خواستگارام بالای 185 بودن جز یکی دوتاشون

کلا طرفای ما دختر قدبلند خیلی طرفدار داره 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

ملاکت گذاشتی مجازی که برای لایک هزارتا دروغو... میگن

ملاک شما چیه دقیقا؟ طرفداری از قد خودتون؟😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

چتونه همش میگید این خوبه این بده🫤🫤🫤🫤

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

خدایا کی بشه به قد ادم ها کار نداشته باشن مردم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝