2777
2789
عنوان

خواب خوراک ندارم به خاطر موش

75 بازدید | 8 پست

یک موش تو خونمون گم شده 

دیشب نتونستم از ترس بخوابم من خیلی ترسو ام خصوصاً از موش چندشم میشه چیکار کنم 😭😭😭 حتی میترسم یک جا بشینم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من جات بودم اون شب اصلا تو خونه نمی خوابیدم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

من جات بودم اون شب اصلا تو خونه نمی خوابیدم

وای نگو

نمی‌دونم چه غلطی کنم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب موش بخر بذار همه جا .با طعمه که دستت بهش نخورده باشه .یعنی مثلاً یه پفک رو با دستکش بذار رو چسب ...

بنطرت رو تخت هم میتونه بیاد؟

خدایا 😭

گلم یک چسب موش از این کتابی ها بگیر بعد بازش کن با دست کش یک گردو بردار بشکون اش بعد مواظب باش دستت بهش نخوره حتما با دست کش بردار بعد بزار روی شعله گاز بزار سیاه بشه و بو داده بشه بعد بزارش روی چسب موش و بزار هر جا که میدونی پیداش میکنه حتما با این روش موش رو میگیری

گلم یک چسب موش از این کتابی ها بگیر بعد بازش کن با دست کش یک گردو بردار بشکون اش بعد مواظب باش دستت ...

مرسی عزیزم