2777
2789

سلام خانوما 

پسرم کلاس اوله تو مدرسه دولتی 

چند روز معلمشون گفت ۴ تا از بچه ها خیلی شلوغ میکنن سرم درد میگیره 

یکی از اونام  بچه منه پرسیدم ازش میگه خیلی با خودش حرف میزنه یا جیغ میکشه 

بهم گفته برم مدرسه خب من چه کار کنم الان که درست شه خودمم خیلی استرسی ام برای هر چیزی حرص میخورم 

الان ناراحتم که چرا هنوز هیچی نشده اول سال باید برم مدرسه 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

گزارش باشگاهی جایی اونجا انرژیش تخلیه بشه نه تو مدرسه

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی میشدیم ما دور از هَمه🍁🧡|باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه بگو مامانی اینا قوانین کلاس باید یاد بگیری چون خودتم استرسی استرس بهش وارد نکن اول سالی

همش بهش میگم دیروز کلی بهش گفتم مامان سر کلاس نباید صحبت کنی ولی خودم دیدم وقتی مشقم مینویسه همش داره یه چیزی میخونه یا حرف میزنه الان معلمش اذیت شده

ببین منم استرسی بودم پسرم استرسی شده اول از همه باید روخودت کارکنی. بعدم همه پسرا شروشلوغن حالا معلمشون ی چیزی گفته ک گته شما ب پسرت قوانین مدرسه رویا آوری کن بعد بهش بگو اگه ساکت باشی مشقات بنویسی معلمتون برچسب هزارافرین میده واینا. دعواش نکنی

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

توخونه باهاش حرف بزن قوانین رو بگو با معلمش هماهنگ کن هر روز که خوبه تو خونه بهش یه ستاره بده بعد بگو مثلا بیستا یا سی تا شد یه جایزه خوب براش بخر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خودتونباز بچه های کلاس اولی هنوز قوانین کلاس براشون اهمیت نداره..براش جایزه های کوچیک بزار بگو منظم ...

نمیدونم به خدا انقدر استرس داشتم از تابستون برا امسال پارسال که همش مریض شد و خیلی اذیت شدم برا پیش دبستانی الانم که هنوز نرفته اینجوری

ببین منم استرسی بودم پسرم استرسی شده اول از همه باید روخودت کارکنی. بعدم همه پسرا شروشلوغن حالا معلم ...

آره متأسفانه ناخن جویدن و اینام داره منم خیلی وقتا حوصله ام نمی‌کشه دعواش میکنم واقعا درمانده شدم مدرسه ام که کلی مشق بهش میدن همش سرم درد میگیره بس که حرص میخورم 

همش بهش میگم دیروز کلی بهش گفتم مامان سر کلاس نباید صحبت کنی ولی خودم دیدم وقتی مشقم مینویسه همش دار ...

اتفاقا جا معلم بودم دوست داشتم😂 البته شاید حواس بقیه رو پرت میکنه بگو بیا معلم بازی بعد معلمش کن رفتارا خودش کن ببین عصبی میشه بگ ساکت بحرفم گوش بگو نگاه توعم عصبی شدی معلمت عصبی میشع و ناراحت اسباب بازیاشم  بزار کنارت هی ب اونا ور برو بعدم ک متوجه شد براش خوراکی بخر بگو افرین ک متوجه شدی بعدم برا تو مدرسه یچی بخر ب دردش بخوره زنگ تفریح بگو معلمش بده بگ افرین ک گوش دادی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

پارسالم همین رفتارا رو داشت؟یا تازه اینطوری شده؟

پارسال اوایل که نمی‌رفت داخل خجالت می‌کشید و یه مدت طول کشید بره تو کلاس بعدم معلمش میگفت سر جاش نمیشینه همش میخاد راه بره بازی کنه