2777
2789
عنوان

مهمون سرزده اومد آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 50 پست
خب هر دو بار ختم به خیر شد.عزیزم اگه میتونی یه جور همون مقدار کمو مصرف کن که نیمهٔ دوم ماه نصفش بمون ...

آره خدا روشکر اما سر این صبحانه ناراحتم هیچی نداشتیم 

امروز شوهرم از سر کار بیاد بریم خربد حداقل یه چیزی تو خونه باشه 

کشمش داریم گردو بخرم مغز کنم با نخودجی قاطی کنم برا مواقع مهمون سرزده 

تخمه بخریم .بیسکویتی چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدمای بی خیالی که بچه شون هم از خونه شما فرستادن مدرسه..... خب میرفتن خونه خودشون 😐😐😐

آخه شب گفتن پاشیم بریم بعد تعارف کردیم حالا بشینید بعد گفتن خب باشه لباسا مدرسشم آوردیم 

الان من موندم و کلی رخت خواب که جمع نکردم 

تازه رسیدم خونه 

عدس نداشتی عدسی مثلا بار بذاری؟یا آرد که فرنی درست کنی. از این چیزا.

عدس داشتیم اما ۵ و نیم از خواب بیدار شدیم هممون 

وقت نداشتیم باید فوری فوری آماده میشدیم 

الان شما گفتی ایده اومد ذهنم 

حلوا ام میتونستم درست کنم 

عدسی ام شب قبل

آخه شب گفتن پاشیم بریم بعد تعارف کردیم حالا بشینید بعد گفتن خب باشه لباسا مدرسشم آوردیم الان من موند ...

چی بگم والا ...... با لباس بچه اومدن ..... رختخواب هاشون رو هم جمع نکردن 

بازم تو خیلی صبوری 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره خدا روشکر اما سر این صبحانه ناراحتم هیچی نداشتیم امروز شوهرم از سر کار بیاد بریم خربد حداقل یه چ ...

خب عزیزم حالا که دستتون تنگه، گردو لازم نیست. بیسکوییت پتی‌پور بخر که ارزونه. تو اینستا هزار جور شیرینی و کیک با همین بیسکوییت آموزش میدن. درست کن سریع.

میپتونی با چیزهای نسبتا ارزون، پذیرایی شیک و به‌روزتری بکنی. پول گردو هم ندی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
درک میکنم شرایط سختی شده یکم تخمه بیسکوییت قایم کن برای این مواقع کمی هم پس انداز نگه دار برا خرید م ...

آره باید بخرم بزارم تو خونه 

من خودم تو کارتم ۱۰ تومن داشتم 

اما شوهرم نمیزاره از پول خودم چیزی بهرم برا خونه 

تا یه جیزی میخرم سریع کارت به کارتش میکنه 

عجب خب سر زده اومدن

حالا برو تخمه،بیسکوییت،شکلات بخر قایم کن که اینجور موقع ها بیاری واسشون 

کره مربا هم خراب نمیشه هیچوقت بذار باشه همیشه 

ماهم قبلاً بچه نداشتیم یه بار همه چی داشتیم یه بار نداشتیم ولی الان چون بچه داریم همیشه همه چی می‌خریم

و اینکه وسایل کیک هم بخر میتونی چند بار درست کنی 

آره خدا روشکر اما سر این صبحانه ناراحتم هیچی نداشتیم امروز شوهرم از سر کار بیاد بریم خربد حداقل یه چ ...

تخمه و یه مدل شیرینی بذار تو فریزر باشه همیشه

ولی مهمون داریتون هم زیاده 

چرا موقع جنگ اومدن خونه شما اینهمه ؟ شمال هستید ء

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تخمه و یه مدل شیرینی بذار تو فریزر باشه همیشهولی مهمون داریتون هم زیاده چرا موقع جنگ اومدن خونه شما ...

شیرینی که میگم یه چیزی مثل نخودچی یا مثلا نون برنجی یا شیرینی مربایی هست

هم به نسبت ارزون ترن و پربرکت تر

هم اینکه پذیرایی ت هیچوقت خالی نمی مونه

عدس داشتیم اما ۵ و نیم از خواب بیدار شدیم هممون وقت نداشتیم باید فوری فوری آماده میشدیم الان شما گفت ...

آره عزیزم. کلا خیلی چیزها میشه اینجور مواقع درست کرد.

برای عصرونه و پذیرایی با چای هم بیسکوییت پتی‌پور رو با یه کم شیر قاطی کن توی غذاساز. اگه پودر ژله داری یه کم بزن، اگه نه که هیچ. من خودم کره و موز هم میریزم توش یه کم. نداشتی هم مهم نیست. شکل بده بهش. بذار یخچال ده بیست دقیقه. یه شیرینی خوشگل و خوشمزه میشه. تو اینستا کلی آموزش شیرینی و کیک با بیسکویین پتی‌پور هست.

برای این مواقع به درد میخوره.

استارتر دختر خودت صبحانه چی میخوره عزیزم؟

بچه نداریم ما فعلا 

حالا از کجا فکر کردین دختره😉

والا من هیچی یه کم نون با همون مربا مامانم 😅

شوهرمم تخم مرغ آبپز 

امروز فکر کنم شوهرم صبانه ام نخورده😂

بیخیال فکر خودت رو درگیر نکن. شما شام و پذیراییت رو انجام دادی، اونام میدونن و شبم همینحوری دورهمی م ...

آره خب خداروشکر چون همه با هم میخواستیم زود بریم و عجله نداشتیم ازم انتظار سفره صبحانه نداشت 

اما خب گفت چی داری بزارم برای مدرسه بچم 

گفتم ببخشید چون میخوایم بریم سفر هیچی نخریدیم

بچه نداریم ما فعلا حالا از کجا فکر کردین دختره😉والا من هیچی یه کم نون با همون مربا مامانم 😅شوهرمم ...

الهی بگردم

نمیدونم چرا فکر کردم گفتین دخترم 😄