2777
2789
عنوان

مهمون سرزده اومد آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2501 بازدید | 50 پست
آره خب خداروشکر چون همه با هم میخواستیم زود بریم و عجله نداشتیم ازم انتظار سفره صبحانه نداشت اما خب ...

خب اشتباه کرد. باید از مغازه برای مدرسهٔ بچه میخریدن. حالا یه روز از خونه نبره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چی بگم والا ...... با لباس بچه اومدن ..... رختخواب هاشون رو هم جمع نکردن بازم تو خیلی صبوری

آره من کلا خیلی آرومم 

اما شوهرم صبح پیام داده بود عصابم خورده خونه بهم ریختس الان رخت خوابا تو خونه 

گفتم نگران نباش تا از سر کار برگردی، من زودتر اومدم جمع کردم 

اما الان انقد خستم خودم دراز کشیدم رو رخت خوابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم حالا که دستتون تنگه، گردو لازم نیست. بیسکوییت پتی‌پور بخر که ارزونه. تو اینستا هزار جور شیر ...

آره 

من کیکامم خیلی خوب میشه 

لوازمش و بخرم که کسی اومد حداقل سریع کیک بپزم یا یه دسر درست کنم

عجب خب سر زده اومدنحالا برو تخمه،بیسکوییت،شکلات بخر قایم کن که اینجور موقع ها بیاری واسشون کره مربا ...

آره امروز میرم میخرم 

الان گفتی یادم اومد 

کلی گز و شکلات داریم اصلا یادشون نبودم 

چون خودمون نمیخوریم گذاشته بودم فریزر برا مهمون 

اصلا یادم نبود 

آره خب مام چون بچه نداریم اینجوری 

نها نمیخوریم اصلا صبحانه ام که اینجور 

فقط یه شام داریم

تخمه و یه مدل شیرینی بذار تو فریزر باشه همیشهولی مهمون داریتون هم زیاده چرا موقع جنگ اومدن خونه شما ...

فقط با همین برادر شوهرم و دوست شوهرم رفت و آمد داریم 

خانواده هامون شهر دیگه 

نه تهرانیم جنگ که شد همون نصف شب برادر شوهرم اینا اومدن تا چند روز اینجا

شیرینی که میگم یه چیزی مثل نخودچی یا مثلا نون برنجی یا شیرینی مربایی هستهم به نسبت ارزون ترن و پربرک ...

آره ممخون که گفتی 

الان دارید میگید کم کم داره یادم میاد 

یه جعبه کاک کرمانشاه داریم تو صندوق ماشین مونده😂

برم بیارمش اصلا یادم نبود 

یه زن دایی دارم همیشه شیرینی نارگیلی تو فریزرش داره 

یعنی همیشه 

تا مهمون میاد سریع میزاره بیرون ، انگار تازه تازه هست 

آره عزیزم. کلا خیلی چیزها میشه اینجور مواقع درست کرد.برای عصرونه و پذیرایی با چای هم بیسکوییت پتی‌پو ...

بلدم با پتی بور 

خیلی دسرای خوبی میشه درست کرد 

ان شاالله میخرم 

آره من کلا خیلی آرومم اما شوهرم صبح پیام داده بود عصابم خورده خونه بهم ریختس الان رخت خوابا تو خونه ...

واقعا صبوری

وگرنه رختخواب جمع کردن وظیفه ی مردخونست اون هم وقتی تو سرکاری و اون هنوز خونست

اون هم رختخوابی که به خاطر برادر او ن پهن شده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
آره ممخون که گفتی الان دارید میگید کم کم داره یادم میاد یه جعبه کاک کرمانشاه داریم تو صندوق ماشین مو ...

آفرین آره عزیزم هر دوتای اینا که گفتی برای پذیرایی از مهمون عالی هستن

خیلی انرژی مثبت هستی ❤️👍 امیدوارم خدا هر روز بیشتر به مال و سلامتی و جانتون برکت بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واقعا صبوریوگرنه رختخواب جمع کردن وظیفه ی مردخونست اون هم وقتی تو سرکاری و اون هنوز خونستاون هم رختخ ...

البته من میگم خود مهمون باید جمع کنه 😁 واقعا هم زشته بذارن برای صاحبخونه خب.... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آخه شب گفتن پاشیم بریم بعد تعارف کردیم حالا بشینید بعد گفتن خب باشه لباسا مدرسشم آوردیم الان من موند ...

عزیزم به سلامتی خودتم سرکار میری؟🥹😍من کاربریتو خیلی وقته دارم خوشحال شدم

ولی منم مثل تو شهر دورم کسیم تهران ندارم اما بازم نمیزارم صبحونه تموم شه حتما یه خامه و کره تو ته یخچال دارم معمولا تاریخشونم زیاده اگه باز نکنی 

میدونم اوضاع بده ولی شوهرتم به این مدل عادت نده هرچی تموم شد همون روز حداقل همون پنیر و تخم مرغ اینا رو بخرید❤️

اگه مهمون سر زده داری..بیسکویت و شکلات کنار بزار خرابم نمیشه.با چای میاری یا تخمه .ذرت بخر بچه داشتن پاپ کرن درست کن...

برای صبحانه هم عدسی میزاشتی یا به بهانه نان تازه میرفتی پنیر میگرفتی چای شیرین میزاشتی.میخوردن

فکر کنم از اونایی هستید که کلا خوردن را جز هزینه حساب نمیکنید .چون من خیلی از کاربرای اینجا را هم دیدم مثلاً تاپیک زده تا آخر ماه جز نون و تخم مرغ نداریم و فلان تومان داریم در حالی که کل تاپیکاش در مورد عمل زیبایی و کاشت ناخن و ...هست به نظرتون کسی که تو تامین مواد غذاییش مشکل داره که از واجبات هست آیا مجبوره ناخن بکاره یا دماغ عمل کنه یا سفر کیش....بره