2777
2789

اوکان نداره بافت سینه چربیه

در یه صورت میشه بزرگ بشه کلی بدنت چاق بسه بسته به ژنتیکت به سینه هم بره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکان نداره بافت سینه چربیهدر یه صورت میشه بزرگ بشه کلی بدنت چاق بسه بسته به ژنتیکت به سینه هم بره

هم خاله هام و هم عمه هام کلا بزرگن

بعد واس من خیلی کوچیکهه

وزنم کمه ها ۴۰ کیلو ام ولی یادمه چند سال پیش که ۵۰ کیلو بودم بازم کوچیک بود

هم خاله هام و هم عمه هام کلا بزرگنبعد واس من خیلی کوچیکههوزنم کمه ها ۴۰ کیلو ام ولی یادمه چند سال پی ...

پس ژنتیکت به سینه نمیره چربی

میره صورت یا سکم پهلو

اما بی تاثیرم نیس

بشو ۵۰-۵۵ قطعن سینه هم بزرگ تر میشه

۴۰ خیلی کمه معلومه هیچی‌ بافت سینه نداری

این یعنی درصد چربیت زیادی پایینه

خیلی بده ها باعث مبشه هورموناتم بهم بریزه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

پس ژنتیکت به سینه نمیره چربیمیره صورت یا سکم پهلواما بی تاثیرم نیسبشو ۵۰-۵۵ قطعن سینه هم بزرگ تر میش ...

اخه خیلی تلاش میکنم ولی چاق نمیشم چیکار کنم خوبب

کل اعتماد به نفسم رفته افسردگی شدید گرفتم

اخه ۵۰ کیلو بودم هم کوچیک بود الان ۴۰ امولی تو خانواده همه بزرگن یعنی ژن رو دارم ولی نمیدونم چرا بزر ...

واسه منم کوچیکه اندازه یه نارنگی شاید 

موندم شوهر کردم چیکار کنم واقعا 😂بیخیال شدم میگم خودت بزرگش کن واقعا حوصله شو ندارم کوچیکه که کوچیکه