2777
2789
عنوان

چرا بچه میارید و گند میزنید به زندگیش ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه قند زندگیه هر چی بیشتر زندگی شیرین تر اینقد زوج میشناسم در حال جدایی بودن بچه اومده مجبور شدن کن ...

فکر میکنید شما اصلا ؟ 

بچه قند و شکلات نیست یه موجود زندس 

منم بر عکس کلی زوج دیدم که بچه اومده هم باز طلاق گرفتن و بچه آواره شده بینشون نه پدر درست داشته نه مادر درست 

اکثر خانواده هایی که بیشتر از ۴ تا هم دارن دیدم اصلا بچه ها احساس رضایت نمیکردن 

چرا بچه باید از خونه فراری بشه که بخواد نهایتش با عروس دوماد شدن نجات پیدا کنه !!! 

خداروشکر که تفکرات امثال شما تو این نسل کمتر شده و امیدوارم که دیگه از بین بره 

نه واقعا. فقط یه کلیشه اشتباهه. نمیگم طرف نون نداره بخوره بچه بیاره اما اینکه منتطر بمونی تا بتونی ه ...

کلیشه اشتباه اون جمله بیارید روزیشو خدا میده هست در واقع 🙌 

بچه پولدار ترین خانواده‌ها هم درست نیست هر چی در دم خواست در اختیارش باشه ولی بچه اصلأ نباید حسرت به دل هم بمونه نهایتا از ۱۰ تا خواسته اش باید به ۷ ۸ تاش برسه 

دیدم نمونه هاشو که میگم 

فکر میکنید شما اصلا ؟ بچه قند و شکلات نیست یه موجود زندس منم بر عکس کلی زوج دیدم که بچه اومده هم باز ...

بچه عصا پیری و کوریه 

هرچی بیشتر بهتر 

پیر بشیم هر شب یکیشون میاد کنار منون

بچه قنده شیرینه شما توقعاتتون بیارید پایین زندگی مثل قند میشه 

پدر نون خانواده میده دیگه بچه غیر خوراک چی میخواد سالی یه بارم لباس 

بچه عصا پیری و کوریه هرچی بیشتر بهتر پیر بشیم هر شب یکیشون میاد کنار منونبچه قنده شیرینه شما توقعاتت ...

وای باورم نمیشه چقدر خودخواهی خدا نصیب نکنه همچین مادر خودخواهی رو برای هیچکس !

احتمالا فیکی وگرنه هیچ آدمی تو این دوره دیگه همچین تفکرات ناپخته ای نداره 

بچه به زور اومده به این دنیا کاملا هم حق داره توقع داشته باشه 

پدر خانواده بیجا کرده مگه سگ گرفته به خواسته بچه ها باید رسید تا خود بچه احساس خوشبختی کنه تو زندگیش اون پدری که تو میگی پدر نیست اسمش 🙌

کلیشه اشتباه اون جمله بیارید روزیشو خدا میده هست در واقع 🙌 بچه پولدار ترین خانواده‌ها هم درست نیست ...

ببین اصلا والدین نباید بذارن به حسرت برسه. جایگزینی هست وعده دادن برای آینده هست. صحبت درباره اینکه اون وسیله فعلا براش خوب نیست هست کلی ایده هست که میشه انجام داد و هیچ منطق روانشماسلنه و تربینی نمیگه که برای بچه باید هر چی خواست فراهم باشه. مشکل اینجاست که برای بچه وقت نمیذارن. اون جمهوری اولی اتفاقا کلیشه درسته چون عین آیه قرآن هست و صادق ترین حرف. منتها ما درست نمیفهمیمش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

🤌🤌🤌🤌🤌🤌🫂🫂

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
ببین اصلا والدین نباید بذارن به حسرت برسه. جایگزینی هست وعده دادن برای آینده هست. صحبت درباره اینکه ...

به نظر من کاملا کلیشه ایه اون بچه هایی که گرسنه ان وگرنه الان روزیشون رو داشتن شب گشنه نمیخوابیدن بماند که گرسنه نبودن برای خوشحال بودن ذره ای کافی نیست و فقط برای زنده موندنه نه زندگی کردن 

مشکل این جاست ما بخاطر تعصبات وقتی چیزی رو متوجه نشدیم بدون متوجه شدنش راحت قبولش میکنیم و به جز خودمون یه نسل رو قربانی میکنیم 

حق بخدا 

اینا فکر میکنن الان ۱۰ سال پیشه بچه خودش بزرگ شه پول دربیاره و خونه و ماشین بخره 

الان واسه بچت سرمایه نداشته باشی ول معطله تا ۳۰ ۴۰ سالگی 

الان اون روز به مادرم میگفتم همه هم سن و سالام ماشین دارن برگشته میگه اونا خانوادشون کمک کرده خریدن من ندارم کمک کنم 

و درستم میگه یه دختر دانشجو از کجا پول میاره ماشین بخره معلومه باباش گرفته دیگه 

وای باورم نمیشه چقدر خودخواهی خدا نصیب نکنه همچین مادر خودخواهی رو برای هیچکس !احتمالا فیکی وگرنه هی ...

پس اسمش چیه ؟

نون بچه را میده 

زحمت میکشه

خداروشکر غذایی رو سفره هست بخورن حالا سالی دوبار گوشت باشه مگه چی میشه یا سفر نبره نهایتش ماهی یه بار تا دهات میبره بچه هاشو

هواشونو داره

عیبش چیه ؟

عروس بشن جهیزیه هم میده

پس اسمش چیه ؟نون بچه را میده زحمت میکشهخداروشکر غذایی رو سفره هست بخورن حالا سالی دوبار گوشت باشه مگ ...

غذا و سفر اینا همش نیاز های اولیه بچه اس.

اون پدری که بتونه به بچش حس خوشبختی و راضی بودن بده اون چیزایی که بچش ازش میخواد رو بهش بده اون پدر با فکری بوده 

غذا و سفر اینا همش نیاز های اولیه بچه اس.اون پدری که بتونه به بچش حس خوشبختی و راضی بودن بده اون چیز ...

چقد رویایی فک میکنی وقتی مادر شی میفهمی دنیا واقعی با رویاهات خیلی فاصله داره یه نگا به بیرون کن مردم نون ندارن بخورن 

چقد رویایی فک میکنی وقتی مادر شی میفهمی دنیا واقعی با رویاهات خیلی فاصله داره یه نگا به بیرون کن مرد ...

هیچ رویایی نیست عادیش باید اینطوری باشه 

مردم نون ندارن بخورن بیخود میکنن بچه دار میشن 

خودمم همینطور 

خیلی غلط بیجا میکنم وقتی رفاهشو ندارم بچه بیارم به زور تو این دنیا