2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قضاتی میبینم ولی خب من خودم تو فیزیک متوسطم

یکم برا کسی که از صفر باشه سخته واقعا من خودمم درست نمیفهمم چی میگه ولی انقد همه گفتن قضاتی نشستم با این میبینم

البته گرما رو باهاش دیدم واقعا خیلی تو تستا دستم تندتر شد

عزیزم پایتون چقدر ضعیفه 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

منم موندم کامران نگا کردم نفمیدم قضاتی دیدم بددد نبود بازم انگار هیچکس خوب نیی

دقیقا همینطوریه 

منم دنبال یه استاد خوب میگردم، انگار کسی نیست که از صفر درس بده

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

من قضاتی میبینم ولی خب من خودم تو فیزیک متوسطمیکم برا کسی که از صفر باشه سخته واقعا من خودمم درست نم ...

هم قضاتیو دیدم هم شجاعیو

شجاعی که کلا یه جوری بود از صفرم درس نداد

باز حالا به قول شما قضاتی بد نبود به نسبت

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

شما فک کنین خیلییکی که مثلا ابتدایی چیزام یادش نیست

عزیزم کلاس خصوصی نمیتونی بری درسته 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

نه شرایطشو ندارم

عزیزم بزار ببینم میتونم برات کاری کنم دوست من دکترای فیزیک محض هست دیدم‌گاهن برای بچه هایی که شرایط کلاس ندارن رایگان اموزش میزاره اگه اوکی بود بهت میگم