2777
2789

دکتر قبلیم خیلی تو استرس گذاشته بود منو به خاطر ذخیره تخمدان کمم و فقط آزمایش استرادیول میگرف هیچی نمیخواس دکتر جدیدم گف اعتقادی به ذخیره تخمدان کم ندارم ذهنت درگیر اون نکن قرار شد یه سری آزمایش بدیم من و همسرم دعا کنید شرایطمون اکی باشه 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

برای مادر شدنتون سوره ی قدر خوندم عزیزم 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خیلی مهمه البته اول خدا

بله اگه خدا بخواد هیچ چیز غیر ممکن نیس ، دکترم اره انقد مهربون بود دید که دنبال بهانم گریه کنم کلی دلداریم داد و یکم آرومم کرد 

سلام عزیزم .

در کنار دکتر رفتن کارایی که خودم انجام دادم و بعد از یه مدت انتظار  و باردار شدم رو بهت میگم اگه دوست داشتی انجام بده ...

ختم ۶۰ مرتبه سوره یاسین هدیه به امام جواد وردار و سعی کن در کمترین زمان ممکن تمومش کنی ،مثلا ۶ روزه یا ده روزه ...

نماز هدیه به امام جواد در روز چهارشنبه هم برای حاجت عالیه...

توسل کن به قمر بنی هاشم ،باهاش درد و دل کن و بع مادرشان حضرت زهرا قسمشون بده ...

ادویه گرم نسابیده از عطاری بگیر خودت اسیاب کن باهاش حلوا درست کن بخور ...

ان شالله که به زودی زود ،تموم حسرت های دلت تبدیل میشه به ذوق و خوشحالی برای  تولد یه نی نی خوشمزه ...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
سلام عزیزم .در کنار دکتر رفتن کارایی که خودم انجام دادم و بعد از یه مدت انتظار و باردار شدم رو بهت ...

سلام عزیزم ، مرسی از وقتی که گذاشتین خدا حفظشون کنه 

باشه حتما انجام میدم 

خودمم ۴۰ هزار مرتبه سوره ی توحید میخونم برا حاجتم انشالله که خدا صدامو بشنوه 

سلام عزیزم ، مرسی از وقتی که گذاشتین خدا حفظشون کنه باشه حتما انجام میدم خودمم ۴۰ هزار مرتبه سوره ی ...

ان شالله

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...