2777
2789
عنوان

مامانم میگه بیا پیش من🥲

787 بازدید | 35 پست

من ۱ سال میشه که نامزدم(صیغه)و ۱۵ سالمه نامزدمم ۲۵ حالا مادرشوهرم راضی نیس عقد کنیم(اسممون تو شناسنامه‌ی همدیگه باشه) نامزدم قبلاً راضی بود بعد که مامانش راضی نشد اینم ۹ ماهه راضی نیس عقد کنیم میگم چرا نمیکنی میگه نمیتونم اعتماد کنم گفتم چرا گفت چون توی خانواده‌ی شما هیچکس موندنی نیست،منو نامزدم بخاطر مشکلات زندگی من و اذیت های مادرش یع خونه گرفتیم فقط یدونه اتاقه خلاصه

من پدرو مادرم ۵ ماه میشه طلاق گرفتن:)💔

پدرم ابجی و داداش کوچیکمو تو پیش خودش توی روستا نگه میداره پدرم اعتیاد داره

پدرم حتی نمیزاره مامانم بچه هاشو ببینه مامانم ساده و بی زبونه ۳۲ سالشه ضعیفه یعنی به هر ادمی زود اعتماد میکنه🥲💔

دیروز منو نامزدم رفته بودیم عکس بگیریم خودم خواستم تو سرش کلاه بود گفتم بده من یه عکس بگیرم گفت نه تو سرت شپش داره من چیزی نگفتم بعد حرفشو عوض کرد بعدم گفت چیشد یک تومنی ناراحت شدی من چیزی نگفتم باز

امروز به مامانم زنگ زدم گفتم نامزدم دیروز فلان... 

گفت بیا پیش من چقدر بهت بگم

از یه طرفم میگم مامانم یه نون رو بزور میتونه پیدا کنه من چرا برم پیشش سنگینی کنم روش گناهه🙂

از یه طرفم مامانمو از اون خونه بیرونش میکنن اجارس 

موندم دیگه:)

شما تجربه‌ای دارید نظرتون خیلی برام مهمه🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر😉

#کسب_درآمد_رایگان

🤩 تبلیغ ببین پول در بیار 🤩

💰روزی ۵۰۰هزار تا ۲میلیون💰

👈 فرصت طلایی و بینظیر 😍

🔹️ برای اولین بار در کشور یک سایت و اپلیکیشن تبلیغاتی به نام "کارسود" شروع به فعالیت کرده و شما با کلیک و لایک کردن تبلیغات این سایت میتونید، روزانه بین ۵۰۰ هزارتومان الی ۲ میلیون تومان درآمد داشته باشید. این کار فوق العاده ساده هست و زمان مارو نمیگیره و نیاز به هیچ تخصصی نداره ودر هرسن و سالی که هستی و هر شرایطی که داری میتونی انجامش بدی

🔹️ ماهر روز توی اینستاگرام و فضای مجازی ساعت های زیادی رو وقت صرف میکنیم و پیج های مختلفی رو رایگان لایک میکنیم بدون اینکه هیچ سودی برامون داشته باشه، اما در این اپلیکیشن با کلیک و لایک کردن تبلیغات بهمون کارمزد میدن و هر روز میتونید درآمد میلیونی کسب کنید.

💯 خیلی ها دارن از این اپلیکیشن پول درمیارن 

واقعا عالیه 🤠🥳😎

همین الان ثبت نام کن✅️

کد معرف یادت نره😉👇

436802 

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

چه زندگی اشفته ای

دختر جون خوت عاقل باش بچه ای رفتی با پسره داری زندگی میکنی انتظار داری خانواده اش راضی بشن؟ با مادرت کار کن در کنارش درس هم بخون فعلا برا ازدواجت و زندگی خیلی راه داری

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻