2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی بی تربیته حالم از این کاراش به هم میخوره😣

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 38 پست

نکنه دوروز دیگه هم که ازت رابطه خواست بگی چه لاشیه😐😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همیشه خواهرت با شما میاد حق با نامزدته 

اگه برای دور زدن داشتین میرفتین و خواهرت بود بازم حق با نامزدته 

ولی اگه برای رفتن به مقصد مشخصی میرفتین و خواهرت هم اجباراً با شما بود حق با توست... 

یه لحظه فکر کن اون شخص خواهر تو نبود خواهر شوهرت بود اون وقت نظر بده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

چند سااشه؟

اگا نامزدید ک باید یکم رعایت کنه اما اگه دوستین براش مهم نیست میخواد از هر لحظه استفاده بکنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چه اشکالی داره حالا؟

نمیدونم چرا عصبی میشم

تنها بودیم یه چیزی پلی خواهرمم بود

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

اگر بدونی شوهر من

اونزمان که نامزد بودیم چیکار میکرد ....اونم وقتی خواهرش یا مادرش هم بودن....

این کار نامزد تو رو نمیگی بی تربیت😂😂

البته جلو خانواده من نه، اصلا اینکارها رو نمیکرد فقط از دور بهم زل میزد😂😂😂 چون میدونست میکشمش😆

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اینکه ازت اجازه نگرفته خیلی بده

همینو میگم وقتی هم بگم نه قهر میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

منو همسرم همیشه،همینکارو میکنیم، بعد دخترم از صندلی عقبی دستشو دراز میکنه دسته مارو از هم جدا میکنه، دست خودشو میزاره تو دسته باباش 😅😅😅😅

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چند سااشه؟اگا نامزدید ک باید یکم رعایت کنه اما اگه دوستین براش مهم نیست میخواد از هر لحظه استفاده بک ...

۲۴

نامزدیم 

اصلا مراعات نمیکنه جلو خواهرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۹

عادت می کنی

بهش بگو 

"من از اینکه همسر رومانتیکی مثل شما دارم به خودم می بالم و می خوام این لحظات عاشقانه فقط بین خودمون باشه و دوست ندارم دیگران شاهد لحظات با هم بودنمون باشن"

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مگه قرار نیست رابطه ها تو نامزدی این شکلی باشه ؟!

من بدم میاد از این کارا تو نامزدی به خصوص سنتی هست خانوادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40