2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی بی تربیته حالم از این کاراش به هم میخوره😣

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 38 پست
نکنه دوروز دیگه هم که ازت رابطه خواست بگی چه لاشیه😐😐

بعد ازدواج که این حرفارو‌نمیگم😐

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدم میاد از این کارا تو نامزدی به خصوص سنتی هست خانوادم

بعد ازت رابطه بخواد چی کار میکنی بخواد بغلت کنه بوست کنه 

اگه بحث شرم و حیا است که هیچی کم کم عادت می کنی ولی جدی به ته ماجرا هم فکر کن اگه فکرش واقعا حالت رو بد می کنه قبلش باید بری پیش متخصص روانشناس مشکل رو حل کنی والا تو زندگی زناشویی به مشکل می خورید 

چون خانواده ت سنتیه همسرت دستت رو نگیره؟

ول کن یکم شل کن نمی‌دونم چرا دوست داریم نامزدمون رو مثل خانواده ی خودمون کنیم حالا انگار اونا خیلی خوبن 

اگه اینو زودتر درک میکردم ده سالم تو دعوا نمی‌گذشت 

من بدم میاد از این رفتاراخانوادمونم خیلی سنتیه

چی بگم خواهر 

خیلی ها از خداشون هست شوهرشون بهشون محبت کنه 

این کار و نکن گناه داره 

ذوقش کور میشه

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
متوجه نمی شم چکار می کنید دقیقا ؟؟

دستمونو میزاریم تو دستِ هم، بعد دخترم رو حسادتش دستمونو جدا میکنه، دستِ خودشو میزاره تو دسته باباش 😄

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بعد ازت رابطه بخواد چی کار میکنی بخواد بغلت کنه بوست کنه اگه بحث شرم و حیا است که هیچی کم کم عادت می ...

بحث شرم و حیائه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه