2777
2789
بیشتر فکر دخترمم یهو از خلوتی خونه میفته تو یه حجم زیادی شلوغی

وای اگه دوتاهم پسر باشن میشه مثل من یک سال 8 ماه بود دخترم که دوقلوهام دنیا اومدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر فکر دخترمم یهو از خلوتی خونه میفته تو یه حجم زیادی شلوغی

وای مثل من

دخترم کوچبک بود دومی دوقلو شد

تا دوسال خیلی سختی کشیدم ولی بعدش خیلی خوب شد

خدا رو شکر کن

استرس نداشته باش 

بچه های من دونه ایی سه کیلو دنیا امدن

وای منم ۹ سالم بود خواهرم به دنیا اومد امقد منم اذیت کرد انقدددد کلا انگار مامانش من بودم هرجا میرفت ...

اره خواهر خیلی خوبه خیلی من واقعا دلم برادخترم‌مبسوخت بابت تنهاییش چ شبا‌گریه میکردم وقتی ب آینده ش فکر میکردم

عزیزم شما هم بچه سوم بارداری من اینقده فکرم مشغوله یادم رفته منم خیلی ناشکری میکنم خدا منو ببخشه واق ...

دیگه ولش کن من دیگه خسته شدم الان ۷ ماه دارم واقعا اذیت شدم دیگه با خدا که نمیشه جنگید

این دکتره کلا اینجوریه خیلیا مبرن دکتر اینجوری میده بهشون اگ‌مشکلی نداشته باشن البته

خوبه خودم برم بخرم بخورم 

اگه آمپول نزنم طوریه؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍