2777
2789
نمیدونم لتروزول یه دوره‌مصرف کردم

منم یه دختر همسن دختر خودت دارم ولی انگار دیگه باردار نمیشم😔

لتروزول چطوری خوردی بعدش آمپول هم زدی؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیکای قبل دلتون میخواست دوقلو باشه چ جالب ک واقعا دوقلو باردار شدین کار خاصی کردین؟؟

اونموقه خیلی دلم‌میخواست بعدش ب دوستام نگاه کردم واقعا ترسیدم یه دوره دکتر بهم لتروزول داد نمیدونم تاثیر اونه یا چی چون ژنتیکمم داریم چندقلو 

عزییییزم ‌😍😍😍مبارکت باشه به سلامتی انشاالله 

استرس نداره، فقط باید احتیاط کنی وخیلی مراقب خودت باشی 

منم بارداری دومم دوقلو شدن، ولی بخاطر فشار عصبی واسترس بخاطر یه موضوعاتی وبی احتیاطی خودم توی 28هفته بدنیا اومدن وخیلی نارس بودن، خیلی بهم سخت گذشت ولی الان خداروشکر دوسالشونه دیگه خوبن. 

به خودت خیلی برس😘

منم یه دختر همسن دختر خودت دارم ولی انگار دیگه باردار نمیشم😔لتروزول چطوری خوردی بعدش آمپول هم زدی؟

۵ شب خوردم‌از شب ۴پریودی اره زدم منم مشکلی نداشتم برای بارداری فقط رفتم‌دکتر‌گفتم‌میخوام‌این‌ماه باردار بشم ک موقه زایمانم بیفته خرداد یاتیر

۵ شب خوردم‌از شب ۴پریودی اره زدم منم مشکلی نداشتم برای بارداری فقط رفتم‌دکتر‌گفتم‌میخوام‌این‌ماه بار ...

پس چرا دکتر به من نمیده...همش‌ویتامین و امگا و ...انگار داره وقتم را تلف میکنه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

من که هنوز زیاد جالب نیستم البته این ناشکری ها کار دستمون داد و تصادف بد و پرخرجی کردیم

عزیزم شما هم بچه سوم بارداری من اینقده فکرم مشغوله یادم رفته منم خیلی ناشکری میکنم خدا منو ببخشه واقعا فکر بچه سوم روانیم میکنه

۸سالشو تموم‌کرده امسال بچه هادنیابیان‌میشه ۹

وای منم ۹ سالم بود خواهرم به دنیا اومد امقد منم اذیت کرد انقدددد کلا انگار مامانش من بودم هرجا میرفتم با من میرفت نمیزاشت با دوستام بیرون بازی کنم با من میومد منم باید مراقبش میشدم دیگه خودم بازی نمیکردم همش میگفتم بدم میاد از خواهر و برادر و فلانننن الان تو زندگیم تنها فردیو که بیشتر از همه‌چی دوسش دارم خواهرمه اونموقع ها هم خیلی دوسش داشتم ها ولی چون خواهرم خیلی وابستگی شدید به من داشت هرجا میرفتم میومددد کلافه شده بودم یه  یه ماهه عروسی کردم تازه به سختی الان داره عادت میکنه من نباشم