2777
2789

چه خوب عزیزم

فقط استراحت بیشتر نیازه

خواهر منم دومی رو دوقلو باردار شد.

استراحت بیشتر میکرد.فقط اخر سر یکم بی احتیاطی کرد 

بچهاش تو 37به دنیا اومدن ی هفته زودتر

خیلی ریز بودن دو کیلو بودن.

بعدش ولی کمکی لازمه...خواهرم اوایل مادرم کمکش میکرد

ولی بعد سه ماهگی بچهاش پرستار گرفت تا دوسالگی

بعد دوسالگی دیگه رو غلتک افتادن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چه خوب عزیزمفقط استراحت بیشتر نیازهخواهر منم دومی رو دوقلو باردار شد.استراحت بیشتر میکرد.فقط اخر سر ...

بیشتر فکر دخترمم یهو از خلوتی خونه میفته تو یه حجم زیادی شلوغی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه 😘

چطور دو قلو شدن؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بیشتر فکر دخترمم یهو از خلوتی خونه میفته تو یه حجم زیادی شلوغی

اینم درسته

خواهرم بچه اولش پسر بود

و بدتر اینکه درست وقتی رفت کلاس اول بچها دنیا اومدن.

خوب کلاس اولم یکم بیشتر از سالهای بعد سختتره

واقعا بچه ضربه دید تو درسش 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

تو تاپیکای قبل دلتون میخواست دوقلو باشه چ جالب ک واقعا دوقلو باردار شدین کار خاصی کردین؟؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ