2777
2789
عنوان

واقعا چقدر بیشعورید شماها

1119 بازدید | 53 پست

با شماهایی هستم ک تا توی یه تاپیک با یه نفر جرو بحث میکنید سریع میرید سراغ تاپیکاش تا مثلا ازش نقطه ضعف پیدا کنید بزنید تو سرش واقعا ته ته بیشعوری هستید

طرف تو بحث اومده سراغ تاپیکای من اصلا حرفشم ربطی به بحثمون نداشت

اومده میگه تو برو سراغ دعانویس بچه جون

بعد که بحثو ادامه دادیم میگه شوهرت بهت خیانت کرده و فلان 

خب الان اینجای ماجرا خییییلی جالبه 

منم رفتم سراغ تاپیکاش دیدم بعللله خودش یک تاپیک درباره دعا گرفتن زده که آیا موثره دعا برای هرچیزی بگیریم؟🤣🤣 تاپیکای دیگشم همش راجع به رفتارهای بد دوس پسراش و خیانت کردنشون بود 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این نوع ادما متنفرم بی نهایت متنفرررمم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

موافقم اینحا خیلیا بی شخصیتن

از بی شخصیتم خیلی اونور ترن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بلانسبت البته🙄

به رو اوردن کار فولیه به رو اوردن همچین مسائلی که بی ذاتی و ایراد از سمت کس دیگه ای بوده و خود فرد هیچ نقشی توی رخ دادنه این اتفاق نداشته فول تر

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلانسبت البته🙄به رو اوردن کار فولیه به رو اوردن همچین مسائلی که بی ذاتی و ایراد از سمت کس دیگه ای ب ...

اصلا اینا به کنار کل تاپیکاش در مورد خیانت و دروغگویی دوس پسراشه اون کاربر منم خوب ریدم بهش رفتم برا اینکه دلم خنک شه تو تک تک تاپیکاش کامنت گذاشتم