2777
2789
عنوان

به مجتبی شکوری تعرض جنسی شده

376 بازدید | 7 پست

توی قسمت جدید برنامه اکنون سروش صحت مجتبی شکوری گفت توی بچگی این اتفاق براش افتاده و خیلی بابتش احساس شرم و... میکرده

خیلی ناراحت شدم واقعا ادم فکر نمیکنه چقدر این مسائل اطراف ادم هست و ما بی خبریم

یاد فیلم هیس دخترها فریاد نمیزنند افتادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی نه من مجتبی شکوری خیلی دوس دارم

به نظرم شجاعت به خرج داد و گفت و این خیلی چیز بزرگیه که تونسته و نباید از جایگاه یا شانی که داره چیزی کم کنه توی ذهن ما

قدیم اگاهی خیلی کم بود و پدر مادرا بچه هارو همینجوری همه جا ول میکردن از کوچه خیابون بگیر تا خونه فک و فامیل 

مثلا مامان خودم ذره ای مراقبت نمیکرد تو این مسائل قشنگ ول بودیم 

خودم دارم بچه دار میشم واقعا میخوام حواسم باشه تا ب سنی نرسیده از پس خودش بر بیاد و بفهمه تنهاش نزارم حتی خونه مامانم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

قدیم اگاهی خیلی کم بود و پدر مادرا بچه هارو همینجوری همه جا ول میکردن از کوچه خیابون بگیر تا خونه فک ...

بله 

خداروشکر چندسالی هست خیلی روی اگاهی داره کار میشه 

متاسفانه خیلی از پدر و مادرها (حداقل در قدیم)، تصورشون این بود که فقط دختر بچه ها در معرض همچین خطراتی هستند. اتفاقا طبق آمار پسرها بیشتر در گیر این مشکل بودند و هستند. چون خیلی از وقتشون را بیرون خونه می گذرونند، نسبت به دخترها بی پرواتر و  هستند، رفت و آمد بیشتری به خونه دوست و آشنا دارند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم