هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 عنوان دوستان شیرخشک نان کامفورت اگه به بچه ای بسازه مشکلی نداره دائئمی استفاده 43 بازدید | 8 پست سلام هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1404/07/15 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maralamd عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 732 سلامفک کنم نهایت تا شیش ماهگی بشه دادبرای چی کامفورت میدید؟ یبوست داره؟
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 5657 این کامفورت ها رژیمیه اگه دکتر گفته بده اگر که نه ندهچون بچت خوب وزن نمیگیره لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 سلامفک کنم نهایت تا شیش ماهگی بشه دادبرای چی کامفورت میدید؟ یبوست داره؟ اره برای یبوست وکولیک خوبه جفتشو داشت بااین خوبه بچم ۴۰ روزشه واس همون میپرسم ک بدنباشع طولانی مدت بهش بدم چون یجاخوندم دوسه هفته بیشتر نمیدن بعضی دکترا هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 این کامفورت ها رژیمیه اگه دکتر گفته بده اگر که نه ندهچون بچت خوب وزن نمیگیره رژیمی ب اون معنی نیس انگار ک وزن نگیره سوال کردم ار کسی هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
maralamd عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 732 اره برای یبوست وکولیک خوبه جفتشو داشت بااین خوبه بچم ۴۰ روزشه واس همون میپرسم ک بدنباشع طولانی مد ... نه تا شیش ماهگی میتونی بدی ولی بعدش فک کنم دیگه مناسب نباشهتا ۶ ماهگی بهش بده بعدش دیگه میتونی غذای کمکی شروع کنی چند قطره روغن زیتون بهش بدی یبوستش خوب میشه میتونی شیرخشکشو عوض کنی دیگه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 نه تا شیش ماهگی میتونی بدی ولی بعدش فک کنم دیگه مناسب نباشهتا ۶ ماهگی بهش بده بعدش دیگه میتونی غذای ... ۴۰ روزشه بچم عزیزم. بچم حین خوردن شیر کامفورت شکمش کارمیده حس میکمم هیچی جذب بدنش نمیشه چیکارکنمخاهرمم گفت ازدفعه قبل بچه هیچ فرقی نکردهکلااینکامفورتا وزن دهی کمتری دارع؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
maralamd عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 732 ۴۰ روزشه بچم عزیزم. بچم حین خوردن شیر کامفورت شکمش کارمیده حس میکمم هیچی جذب بدنش نمیشه چیکارکنمخاه ... نه وزندهی کمتری نداره احتمالا اینم به بچتون سازگار نیستبا یک پزشک مشورت کنید خیالتون راحتتره
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29860 نه وزندهی کمتری نداره احتمالا اینم به بچتون سازگار نیستبا یک پزشک مشورت کنید خیالتون راحتتره الان ترکیب میکنم باهم خوب شده .. هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.