2777
2789

سلام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامفک کنم نهایت تا شیش ماهگی بشه دادبرای چی کامفورت میدید؟ یبوست داره؟

اره  برای یبوست وکولیک خوبه   جفتشو داشت بااین خوبه 

بچم ۴۰ روزشه واس همون میپرسم ک بدنباشع طولانی مدت بهش بدم چون یجاخوندم دوسه هفته بیشتر نمیدن بعضی دکترا 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

این کامفورت ها رژیمیه اگه دکتر گفته بده اگر که نه ندهچون بچت خوب وزن نمیگیره

رژیمی ب اون معنی نیس انگار ک وزن نگیره سوال کردم ار کسی

اره برای یبوست وکولیک خوبه جفتشو داشت بااین خوبه بچم ۴۰ روزشه واس همون میپرسم ک بدنباشع طولانی مد ...

نه تا شیش ماهگی میتونی بدی ولی بعدش فک کنم دیگه مناسب نباشه

تا ۶ ماهگی بهش بده بعدش دیگه میتونی غذای کمکی شروع کنی چند قطره روغن زیتون بهش بدی یبوستش خوب میشه میتونی شیرخشکشو عوض کنی دیگه

نه تا شیش ماهگی میتونی بدی ولی بعدش فک کنم دیگه مناسب نباشهتا ۶ ماهگی بهش بده بعدش دیگه میتونی غذای ...

۴۰ روزشه بچم عزیزم.

بچم حین خوردن شیر کامفورت شکمش کارمیده  حس میکمم هیچی جذب بدنش نمیشه چیکارکنم

خاهرمم گفت ازدفعه قبل بچه هیچ فرقی نکرده

کلااین‌کامفورتا وزن دهی کمتری دارع؟

۴۰ روزشه بچم عزیزم. بچم حین خوردن شیر کامفورت شکمش کارمیده حس میکمم هیچی جذب بدنش نمیشه چیکارکنمخاه ...

نه وزندهی کمتری نداره احتمالا اینم به بچتون سازگار نیست

با یک پزشک مشورت کنید خیالتون راحتتره

نه وزندهی کمتری نداره احتمالا اینم به بچتون سازگار نیستبا یک پزشک مشورت کنید خیالتون راحتتره

الان ترکیب میکنم باهم خوب شده ..