2777
2789

میگه شب بوده از قبرستون داشته رد میشده

یهو دیده کلی آدم دارن یه جنازه رو تشییع میکنن دقت که میکنه میفهمه اونا جن هستن....میترسه فرار میکنه

بدنم مور مور شد....شما تاحالا تجربه دیدن جن از نزدیک داشتین؟

از کجا فهمید جن‌هستن دقیقا 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من چندین بار شب رفتم چیزی ندیدم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چی شده یهو چشمش باز شده و جن دیده؟😂

بخاطر ترسی که داشته توهم دیداری زده، یا چندتا آدم دیده فوقش

قبرستون جک و جونور زیاد داره اما تشیع جنازه نمی‌کنن تا جایی که می‌دونم... 

واسه دیدن پاهاشون هم باید بره نزدیکشون که تشخیص بده. چطوری از دور سم دیده؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.