2777
2789
عنوان

میومکتومی بکنم یان؟

303 بازدید | 6 پست

بچه هامن فیبروم دارم وسه تاسقط داشتم بچه هم ندارم دکترگفته میومکتومی کن چیکارکنم؟

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ

با یه دکتر دیگه مشورت کن اگه اونم نظرش همینه انجام بده دیگه.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

سلام استارتر جان

من دکترم بهم گفته میومکتومی انجام بدم. میخواستم ببینم آیا شما انجام دادید؟ چطوری بود خیلی درد داشت؟ تا چند روز بستری بودید؟ چند روز اذیت بودید؟ تا چند وقت اجازه بارداری نداشتید؟ ممنون میشم تجربتون را در اختیارم بزارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر جان من دکترم بهم گفته میومکتومی انجام بدم. میخواستم ببینم آیا شما انجام دادید؟ چطوری ب ...

بله عزیزم انجام دادم،پمپ دردداشتم زیاددردنداشتم،دوروزبستری بودم،تا30روزکم وبیش دردداشتم،تاسه ماه،ایدی تلگرامتون روبدیدببرمتون گروه فیبرومیها

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ