2777
2789

پسرم بدنش ضعیفه پیش دبستانی که اصلا واجب نیست همش احساس میکنم اشتباهه  کردم  فرستادمش 

همش مریض میشه بهش اهمیت نمیدن عکس همه بچها هست  این بچه به خودش جدا میچرخهه

برا نقارشی کاردستی  بااینکه کلی هزینه کردم اصلا فعالیت نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید بره تا یاد بگیره 

یهو برن اول سختشونه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بزار بره چون الان بدنش به ویروس مقاوم نشه سال دیگه که باید بره می خوای چه کنی؟

تو این یک  هفته گفتم نفرستمش خوب بشهه هم خودش بدتر میشه هم بچها مریض میکنه 

هر روز میاد میگه زدنمم

این بچه از بقیه بچها جدا میزارن اصلا بهش اهمیت نمیدن

۲۰ تومنم پول پیش  دبستانی شد

تو این یک هفته گفتم نفرستمش خوب بشهه هم خودش بدتر میشه هم بچها مریض میکنه هر روز میاد میگه زدنمماین ...

ای بابا .. برای مریضی آره ی هفته بفرس ی هفته نه برای اذیت باید پیگیری کنی ... خدا لعنت کنه